Search

Avetisov Sergey Eduardovich

Oftalmolog, Doktor i Medicinsk Videnskab, Professor, Akademiker for Det Russiske Videnskabsakademi og Tilsvarende medlem af Det Russiske Akademi for Naturvidenskab, Direktør for Institut for Øjesygdomme ved Det Russiske Akademi for Medicinsk Videnskab (også kendt som "Research Institute GB Krasnov," Rossolimo 11 ").

Leder af Institut for Øjesygdomme Medicinsk Akademi. IM Sechenov Moskva by.

Ophthalmolog for medicinsk center under kontor for præsidenten for Den Russiske Føderation.

Han blev tildelt titlen ærede læge i Den Russiske Føderation.

formation

I 1973 sluttede han fra Leche. ft af den første MMI.

I 1973-1977 Han bestået den kliniske praktikant, efter at han havde aflagt en ph.d.-uddannelse på instituttet for øjenlidelser i den første MMI.

Fra tidspunktet for eksamen fra instituttet til nutiden har hun arbejdet på Forskningsinstitut for Øjesygdomme hos Det Russiske Akademi for Medicinsk Videnskab. Han leder det siden 2001.

Videnskabelig aktivitet

Han har udgivet mere end 400 videnskabelige artikler, herunder en lærebog om øjensygdomme, en referencevejledning (pædiatrisk oftalmologi), 2 monografier, 3 referencebøger.

Han gennemførte videnskabelig ledelse til forsvar for 17 ph.d.-afhandlinger og 11 ph.d.-afhandlinger.

Han har posten som chefredaktør for tidsskriftet "Journal of Ophthalmology", er medlem af redaktionen i tidsskriftet "Oftalmosurgery".

Formand for Moskva Society of Ophthalmologists; Næstformand for Society of Ophthalmologists of the Russian Federation.

Professionelle interesser

Generel oftalmologi, pædiatrisk oftalmologi, oftalmoergonomi, optometri, refraktiv kirurgi, kirurgi med medfødte øjenlidelser, kataraktkirurgi, nye metoder til diagnosticering af øjenpatologier.

Institute of Eye Diseases af det russiske akademi for medicinske videnskaber

Moscow Research Institute of Eye Diseases blev grundlagt i 1973, og siden 1990 har det været en del af det russiske akademi for medicinske videnskaber. På nuværende tidspunkt er Forskningsinstitutet for det statslige medicinske akademi for det russiske akademi for medicinske videnskaber landets største videnskabelige og medicinske institution, der beskæftiger sig med problemerne med oftalmologi, hvor der udføres videnskabeligt arbejde og de seneste resultater indføres, alle typer diagnostik og behandling af øjenlidelser udføres. Det videnskabelige forskningsinstitut har videnskabelige og kliniske enheder.

passage

Institut for syge sygdomme kan nås med metrostationen "Park Kultury" (ring), og derefter til fods til venstre langs Zubovsky Boulevard i Dashov Lane, passerer ind i ul. Rossolimo, gå ind på indekset "SRI GB RAMS"; eller kom til metrostationen "Kropotkinskaya" eller "Frunzenskaya".

fotografier

Læger (20)

4 anmeldelser
oftalmolog (optometrist)
Str. Rossolimo, 11 bygning A og B

5 anmeldelser
ENT
Str. Rossolimo, 11 bygning A og B

6 anmeldelser
øjenlæge kirurg
Str. Rossolimo, 11 bygning A og B

5 anmeldelser
oftalmolog (optometrist)
Str. Rossolimo, 11 bygning A og B

3 anmeldelser
øjenlæge kirurg
Str. Rossolimo, 11 bygning A og B

Anmeldelser (44)

Jeg har modtaget lægebehandling ved instituttet siden 1986, og siden 2003 går jeg regelmæssigt på konservativ behandling til afdelingen med Yu V. Mazurova. Jeg vil gerne lægge mærke til lægenes høje professionalisme og det velordnede arbejde hos hele medicinsk personale. Velvillig atmosfære, renlighed og komfort skelne arbejdet i denne afdeling. Vertogradskaya Eleonora Alexandrovna, Moskva +7 (910) ***

Det er godt, at internettet gør det muligt for offentligt at sige en stor tak til en fremragende medicinsk institution, som er Forskningsinstitut for Øjesygdomme på ul. Rossolimo. Her er et langvarigt, gammelt regime (i den høje sans for ordet) skole, personaleoplevelse i principperne om deontologi følt i alt. Derfor vil jeg gerne udtrykke på vegne af min kone Nina Ivanovna, som var i statssygehusets forskningsinstitut for behandling fra 10. december til 14. december 2018, på min egen vegne, dybt tak for alle instituttets ansatte, begyndende med registret, modtagelsesafdelingen og personligt til Dr. Denis Valerievich Petrachkov for hans reelle opmærksomhed på patientens, fagligheden og færdigheden hos kirurgen samt den behandlende læge Denis Sergeevich Alekseenko for hans organisation, dygtige individuelle tilgang, følsomhed overfor patienten. Takket være alle medi- og juniormedarbejdere i 1. kirurgiske afdeling og kowtow!

Mange tak til fagfolk, læger i klinikken (Saprykin) og i afdeling for glaukom (Petrov, Kozlova). Godt helbred for dem! Af hensyn til deres råd er at lide og i kø.

SRI GB RAMS blev til et handelstelt. Hvert besøg - banker penge ud og betydeligt. Doctor Revyakina E.E. og før det var ikke op til standard, men nu er det blevet salgschef. I det sidste besøg fik jeg i stedet hæfter om kosttilskud og henvisninger til flere betalte procedurer i stedet for at modtage professionelle anbefalinger og en recept til briller. Og vejledningen selv blev kun optaget i bogen, men ikke inkluderet i computernetværket, ikke udstedt i form af kuponer, som ikke tillod dem at betale. Kort sagt, middelmådig arbejde.

I afdelingen for glaukom mødtes ligegyldigheden og manglen på professionalisme hos lægen. Den behandlende læge Karpilova Maria Alexandrovna. Efter en lang ventetid i korridoren inviterer han dig til en undersøgelse, mens flere flere patienter kommer til kontoret på samme tid. Konklusioner er lavet på kørslen, næsten til patientens ryg. Ingen forklaring eller rådgivning. Behandlingstaktikken er tvivlsom. For observationsåret er der ingen understøttende vaskulær terapi, kun dråber. Doktors handlinger kan spores ligegyldighed og inkompetence. Men glaukom er en forfærdelig sygdom, og tabet af tid, manglen på ordentlig behandling kan koste syn!

Lignende klinikker

63 anmeldelser
Lithuanian Boulevard, 1A
Ekspresoptagelse

Avetisov Sergey Eduardovich

Doktor i Medicinsk Videnskab, professor, er medlem af det russiske akademi for medicinske videnskaber, tilsvarende medlem af Naturvidenskabsakademiet. Han leder forskningsinstituttet for sygesygdomme hos det russiske akademi for medicinske videnskaber.

Generelle oplysninger

Avetisov Sergey Eduardovich siden gradueringen fra lægeinstituttet til nutiden har arbejdet ved forskningsinstituttet for øjensygdomme hos det russiske akademiske lægevidenskabelige fag, siden 2001 som direktør. Under hans ledelse uddannede han 17 kandidater og 11 læger inden for medicinsk videnskab.

S.E. Avetistov er forfatter af 395 offentliggjorte videnskabelige artikler, en lærebog om øjenlidelser, to monografier, tre referencebøger, retningslinjer for pædiatrisk oftalmologi. Tilsvarende medlem af det russiske naturvidenskabsakademi, medlem af det russiske akademi for medicinsk videnskab, udenlandsk medlem af NAS RA. Leder af Institut for Øjesygdomme MMA. Sechenov, er chefsspecialisten for øjensygdomme hos den statslige medicinske universitets administration af præsidenten for Den Russiske Føderation, chefredaktøren for tidsskriftet "Ophthalmology Bulletin". Ærede Doctor i Den Russiske Føderation. Prioriterede områder af videnskabeligt og praktisk arbejde - generelt, pædiatrisk oftalmologi, oftalmoergonomi, optometri, katarakt, brydningsoperation.

Video med læge

Klinikker, hvor receptionen specialist:

Andre lignende oftalmologer i Moskva

Tsvetkov Sergey Aleksandrovich - en af ​​de førende Moskva-oftalmkirurger. Specialist af den højeste kategori med omfattende praktisk erfaring (over 27 års erfaring, udført over 12.000 øjenoperationer af forskellige kategorier af grå stær og glaukom, rekonstruktive interventioner, hornhindeoverplantninger mv.). En stor praksis og tusindvis af taknemmelige patienter, der har fået øje - en garanti for høje resultater af behandlingen hos lægen. Gå til lægenes side >>>

Anmeldelser om oftalmolog Avetistov S.E.

Nedenfor kan du læse eller give feedback på den specialist du er interesseret i. Hvis du offentliggør dine spørgsmål til lægen, garanterer vi ikke, at han vil svare dem, fordi Vores ressource er uafhængig og understøtter ikke feedback med de fleste af Moskva-oftalmologer.

Del et link til materialet på sociale netværk og blogs:

Efterlad en kommentar

Udfyld alle felter (HTML-tags understøttes ikke!).

Kommentarer

Hej kære doktor Jeg er fra Jerevan. Mit barn (han 4) har en traumatisk katarakt. Jeg vil gerne have en operation med dig. Jeg vil gerne vide priserne, jeg vil medbringe al forskning. Jeg vil være i Moskva i begyndelsen af ​​marts. Jeg har brug for den bedste krystal. Med respekt, Chopuryan Gohar

GOD DAG, SERGEY EDUARDOVICH, Jeg spørger dig om at hjælpe.. MIT GÆLDENDE RENGØRINGSRENSERE RENGØRET MED SUNDHED OG SIKKERHED HELE HEADLINESHIM, HVIS IKKE SE ALLE SUNDHEDE FAMILIEHED OG EJENDOM. Lavet 3 operationer i FEDOROV CLINIC og i Artise LEG. FØRSTE TID SE MED SIDE VISION CLEAR, NÅGER DET IKKE SE HELE. Jeg vil bede dig om at forkynde, hvad vi kan gøre. LEVE I ROSTOV - ON-DON, KAN VÆRE, OG KAN HJÆLPE, KAN FREMME, HVAD VI GØR, DET ER HELLET OPFYLDT, NERVOUS. HØR "LIVE SUNDHED" I DIN PROGRAM OM DIG. Jeg spørger dig om at hjælpe, der er alle dokumenter, hvis vi har brug for det. TAK DU SÅ MEGET I FORBINDELSE!

Hej Sergey Eduardovich. Omenias sorg er ubeskrivelig, sønnen har ugyldige nerver, er døve, og nu ser han stadig ikke. Han er hjemme hos ivavalmerne, hvor han blev skubbet og fik en døve af begge gloza. Dette er uudholdelig hjælp hvis det er muligt

Hej, Rukia Kamilovna.
Du kan afklare muligheden for at optage en konsultation med Sergey Eduarodvich Avetisov ved at ringe til forskningsinstituttet GBRAMN (ved Rossolimo): 8 (499) 248-04-69 på hverdage i arbejdstiden.

Hej, Sergey Eduardovich! Jeg har meget håb for dig! - Hvis hornhinden blev tyndt (i midten af ​​pupillen på 65 mikron) med truslen om perforering og øjetab, så jeg på Malysheva-transmissionen med din deltagelse, hvor du talte om det. at du fjerner det udstødte hornhinde, uden at vente på dets perforering, og du laver keratoplastik med en transplantation. Jeg er fra Perm-Western Ural, i den tidligere børnelæge, om sommeren var jeg ved instituttet. Helmholtz, hvor jeg fik at vide at på baggrund af min sekundære neuropati i trigeminusnerven kan afvises, tiltrædelse af infektioner og generelt. øjenlid Jeg er meget bekymret. selv om han ved Institut for Neurokirurgi blev opkaldt efter Burdenko (han blev også opereret på Im.Gelmogts, og han har samme neuropati i trigeminusnerven og transplantationen fanget! Jeg har ikke et tørt øje nu, men jeg kan ikke se noget endnu, som lægerne sagde, på grund af lunkenes grumling også. Læge! Kan du tage mig? Vær venlig! Hjælp!

Han tog sin far til professor Avetistov til en konsultation inden operationen - han har en grå stær og glaukom. Meget kompetent læge. Dette er virkelig niveauet for moderne medicin.

Avetisov Sergey Eduardovich

Tilmeld dig

opkald

Tilmeld dig en læge

  • Om lægen
  • anmeldelser
  • tjenester
  • Hvor tager

Om lægen

Avetisov Sergey Eduardovich læge, uddannet i diagnosen, behandling og forebyggelse af øjenlidelser. Det giver følgende tjenester: bestemmelse af synsskarphed, eye fundus ophthalmoskopi, kirurgisk og laser behandling af grå stær, bestemmelse af synsfelter, fjernelse af fremmedlegemer, lakrimation lavage, definition af binokulær vision. Regelmæssigt tage avancerede træningskurser.

anmeldelser

Appelleret til Sergei Eduardovich til behandling af kronisk konjunktivitis. Jeg starter ofte dette problem om efteråret og har behandlet mig før, men så blev jeg bare træt. Lægen forklarede den farlige selvbehandling, ordineret medicin. I den nye sæson hidtil uden forværringer!

Tak til Sergey Eduardovich! Jeg fjernede et stykke spåner, der ramte øjet, foreskrevne dråber.

Han lavede reparationer hjemme, rev den gamle hvidvask og gips fra væggene. Jeg tænkte slet ikke på, at jeg kunne beskadige øjnene og støvet, store limepartikler, jeg brugte ikke sikkerhedsbriller. Jeg vendte mig kun til lægen, efter at stærke skæremæssige smerter begyndte, og jeg forstod ikke engang i første omgang, hvad der var galt. Men Sergei Eduardovich forstod selvfølgelig straks. For det første blev smerten fjernet, og han foreskrev en kvalitetsbehandling for den resulterende forbrænding. Nu er mine øjne normalt igen, nu er der ingen reparationer uden beskyttelsesbriller!

Avetisov Sergey Eduardovich

Doktor anmeldelser

Long kunne ikke registrere hos en læge. Det ser ud til at være anstændigt, men hvor man skal gå til sundhed er svært at navigere. Men vi studerede anmeldelserne og stolede på denne læge. Nogle gange skammer du dig til at fortælle, det ligner lægen, men der er stadig en akavet, men der er ikke sådan noget. Lægen forsømte ikke, selv nogle, efter min mening meget små afvigelser fra normen. Du forlader lægen med den faste overbevisning om, at du vil komme ud og sundhedsproblemerne vil være en ting fra fortiden. Nu vil jeg tage den foreskrevne behandling og kontrollere, hvilke resultater det giver.

Alt passede mig. Lægen blev valgt på internettet ved specialisering. Jeg har den mest vidunderlige mening om lægen. Han kiggede på alt i detaljer, forklarede, gjorde alt, hvad der var nødvendigt. Alt hvad han sagde - alt viste sig godt. Ved afslutningen af ​​receptionen tilskrev udnævnelsen og listen over nødvendige prøver. Han anbefalede behandlingen mig bedre end den læge, han havde før, og jeg synes det var meget korrekt. Fordi lægen, som vi havde før, ikke behandlede os overhovedet.

Jeg kunne godt lide lægen, nærmer sig kompetent løsningen af ​​sundhedsforstyrrelser. Det vigtigste er, at der etableres kontakt mellem lægen og patienten, så du kan fortælle ham alt. I den henseende er lægen vidunderlig! Bare de bedste indtryk, jeg har af ham. En virkelig uddannet person var på den rigtige vej og arbejder i retningen, jeg er glad for at kommunikere med ham. Jeg rådgiver denne læge. Da vi er blevet ordineret yderligere forskning, vil vi helt sikkert skrive til det.

Lægen er helt tilfreds. Selv om vi kom senere, blev vi straks accepteret. Af alle de læger, vi besøgte, den første, der behandler alt meget klogt, uddriver ikke penge for yderligere procedurer, der ikke er nødvendige. Alt er i forretning, alt er enkelt, alt forklarer alt i detaljer, alt på et ukompliceret sprog. Dette er den første specialist, der ikke mister øjnene af de manifestationer, der forstyrrer os. Vi vil selv se på resultaterne af behandlingen, men selv nu føles det som om alt vil ende fint. Vi selv kom til lægen efter råd fra vores bekendte og nu vil vi selv tale bemærkelsesværdigt om hende.

Lægen blev valgt til anmeldelser og regalia. Lægen er meget hjælpsom, bevidst. Som specialist er det meget krævende at være opmærksom på, at nuancerne er ret store. Atmosfæren i receptionen er hyggelig, uden akavet stilhed. Lægen foreskrev mig medicin. Indtryk fra receptionen er positiv. Nu drikker jeg de lægemidler, som lægen har tildelt mig, hidtil er der ingen synlige resultater.

En dejlig læge. Modtagelse var stor. Lægen er meget pæn. Jeg sammenligner det med andre læger, som jeg har set meget, og det er den eneste læge i mit liv, som ikke har været bange for. Specialisten forsøger at behandle ikke kun sygdommenes ekkoer, men også at finde dybere årsager til forekomsten. Det er mærkbart, at lægen bruger hans viden til at opnå et effektivt resultat i korrektionen af ​​sygdommen. Efter optagelse havde jeg et håb om endelig at komme sig. Jeg ved, at patienter ønsker uden test uden at få et omfattende billede af deres sygdom for at få en omfattende behandling, men det virker ikke. Jeg kan godt lide, at jeg undersøges grundigt, at de ikke foreskriver mig med unødvendig medicin uden at bekræfte sygdommen. I fremtiden ønsker jeg at blive overvåget af denne læge, da jeg kan oplade min krop til ham.

Vi kunne godt lide alt, så vi vil aktivt anbefale læger. Fordi lægen er meget, tror jeg, professionel! Først kom vi med en imponerende mængde lægejournaler med en fuld historie. Han nærmede sig meget om spørgsmålet om at studere alle de udtalelser, der var med os. For at foretage en korrekt diagnose blev der foretaget en grundig undersøgelse. Lægen fra alle sider viste sig at være ekspert! Jeg tror, ​​at beløbet er helt acceptabelt for en specialist på så højt niveau! Jeg tror, ​​at denne læge har betalt for høringen fuldt ud. Jeg vil gerne tilmelde mig det selv, fordi sundhedsproblemer også begynder.

Avetisov Sergey Eduardovich

Ansættelsessted

Læge Avetisov Sergey Eduardovich tager ind på klinikken Center for Men's Health Moscow, St. Rossolimo d. 11A til en pris på 3 500 rubler. til modtagelse

anmeldelser

patienten

Jeg kan se om lægen, at dette er en sjælden specialist, som du sjældent ser på nuværende hospitaler. Jeg husker virkelig, at en specialist fokuserede på mit problem. Modtagelse gik let, lægen forklarede det menneskelige sprog. Flere sådanne læger, som er så opmærksomme på deres patienter, anbefaler ikke overdreven medicin og test. Allerede efter denne modtagelse blev mit helbred meget bedre, jeg anser det for helt for lægen.

patienten

Lægen er kyndig, en ekspert i egen færdighed. Da jeg ikke havde noget lille eksperiment i mit arbejde, udarbejdede lægen mig ikke en diagnose. Det var snarere sandsynligvis en gruppe diagnoser, forenet af en smertefuld proces og førende til oprettelsen af ​​min sygdom. Lægen behøvede ikke bare at "checke ind" for grundårsagerne til min tilstand. Denne viljestyrke, multipliceret med det højeste faglige niveau af lægen, gav fremragende resultater i at kurere min sygdom. Imidlertid forblev den ubehagelige rest fra organisatoriske problemer på tidspunktet for optagelse af et besøg hos denne læge. Jeg finder det nødvendigt at stemme, i det mindste ca. prisen på yderligere undersøgelser og analyser. Jeg var ikke klar til dette spørgsmål.

Læger i nærheden

Avetisov Sergey Eduardovich

Administration af webstedet er ikke ansvarlig for skader forårsaget af dit helbred, selvbehandling, udført i overensstemmelse med anbefalingerne på webstedet.

Avetisov Sergey Eduardovich

Avetisov Sergey Eduardovich - en øjenlæge med erfaring fra 33 år. Accepterer på klinikken: United Hospital med en polyklinik af præsidenten for Den Russiske Føderation (OBP i Michurinsky). Patienter har ingen anmeldelser om lægen på vores hjemmeside. Lav en aftale eller skriv din mening om en specialists arbejde.

Højere medicinsk uddannelse

Gyldigt certifikat efter specialitet

Lomonosovsky Prospect (950 m)

Lomonosovsky Prospect (950 m)

Lomonosovsky Prospect (950 m)

United hospital med klinikken for præsidenten for Den Russiske Føderation (OBP på Michurinsky)

Lomonosovsky Prospect (950 m)

Efter opholdet og behandlingen på min slægtninges hospital vil jeg være opmærksom på den høje professionalisme hos indskudsafdelingen og lederen af ​​afdelingen Alexandra Alla Yuryevna, personalet på den terapeutiske afdeling N3, leder af afdelingen Gaisenok Oleg Vladimirovich, den behandlende læge Grebenyuk Tatyana Borisovna. Mens man opholder sig på hospitalet for en alvorlig patient med to omfattende hjerteanfald, blev de nyeste diagnostiske metoder anvendt, de mest opdaterede behandlingsregimer, som gjorde det muligt at opnå gode behandlingsresultater på en relativt kort tid. Vi observerede en meget venlig indstilling af alle medarbejderne på kontorerne, en rolig atmosfære og velkoordineret arbejde. Takket være den brede videnskabelige og medicinske kompetence har effektiviteten af ​​behandlingen langt overskredet resultaterne af at finde patienten på andre hospitaler tidligere. Vi takker også med andre hospitalsspecialister, som har ydet konsultationer, undersøgelser og diagnostik på et meget højt niveau.

Jeg vil gerne takke den medicinske og diagnostiske afdeling! Der arbejder vidunderlige, følsomme, opmærksomme, samvittighedsfulde læger og sygeplejersker.

Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed over for genoplivningsbrigaden: til nonnerne - Rogov Alexander, Shchedukhin Roman, og søstrene - Demochkina Anna og Nastya (desværre genkendte jeg ikke efternavnet). Tak for din varme, lydhørhed, opmærksomhed og postoperativ pleje. Med venlig hilsen Efremova Karina, 09/21/15.

Et af hospitalerne i case management systemet er en masse patos, og det medicinske niveau er gennemsnitligt. Især for pengene. I første omgang ønskede jeg at sende min søster der til en del undersøgelser - priserne er højere end gennemsnittet i Moskva, endnu højere end i hendes "kollega" på det centrale kliniske hospital på Timosjenko. For hvad? Kendt. Nej, ikke rigtigt. Der er ingen anerkendte læger på deres område - jeg har lært af venner-læger (det er sket, at der er bekendte og kirurger, endoskopikere og uzister og gynækologer). Kort sagt, det sædvanlige hospital, som der endda ikke er noget at sige - dømmer ved manglende tilbagemelding. Søster sendt som et resultat til fjerne lande, men til venner. Dette skriver jeg til, at det til sidst kom til en truisme: Du bliver ikke behandlet på hospitaler med et "navn" og ikke i medicinske centre med en "smuk" hjemmeside, men blandt læger, som anbefales af andre patienter.

På bopæl knyttet til denne klinik. Det skal bemærkes, at der i de seneste år har været ændringer til det bedre. Jeg bemærkede dette i tandlægeafdelingen. Jeg plejede at gå kun til private tandlæger, der var ikke tillid til lokale læger, og for nylig kom jeg her med en akut tandpine, de satte mig på hospitalet. Så jeg lavede en tand bare med et bang, også behageligt glad for holdningen hos personalet, alle meget høflig og lydhør. Nu går jeg kun her som en indfødt. Mange tak for din omhu og opmærksomhed!

Sergey Avetisov: "Healingens kunst er det vigtigste i vores erhverv"

At blive patient af denne medicinske institution betragtes som en stor succes. Forskningsinstitut for sygesygdomme hos Det Russiske Akademi for Medicinsk Videnskab har længe holdt baren en af ​​de førende.

Hvilke problemer kommer patienter her med, og hvordan kan de blive hjulpet? På forespørgsel fra vores læsere snakker vi med dets direktør, tilsvarende medlem af det russiske akademi for medicinsk videnskab, leder af afdelingen for øjensygdomme i første Moskva-statsmedicinske universitet opkaldt efter I. M. Sechenov Sergey Avetisov.

Synlig skade

AiF: - Sergey Eduardovich, en af ​​dine kolleger sagde i et interview med vores avis, at vores vision er i 150 år. Er du enig i det?

SA: - Jeg ville være glad, hvis det var sådan. Selvfølgelig er der heldige mennesker, der bor i lang tid, og med deres syn er der ikke noget alvorligt for dem, men der er meget unge mennesker, der har sådanne katastrofer, som vi ikke kan klare.

"AIF": - Hvad afhænger det af?

SA: - Fra den generelle tilstand af kroppen fra de somatiske sygdomme, som en bestemt person lider af, og som ofte påvirker hans sygesikre.

"AIF": - For eksempel?

SA: - Oksulære manifestationer af diabetes mellitus. I dag er det et af de mest akutte problemer i oftalmologi. Samtidig bidrager selv opnåelsen af ​​et betingelsesmæssigt normalt blodsukker ikke altid til stabilisering af de okulære manifestationer af diabetes. Derfor er det meget vigtigt, at sådanne problemer løses på en omfattende måde, og i den institution, hvor sådanne patienter observeres, er der et helt arsenal af moderne metoder til behandling og overvågning af diabetes.

Nu i vores land er der mange medicinske institutioner, der kan løse dette og mange andre oftalmologiske problemer på et ret højt niveau. Men desværre har efterspørgslen hidtil oversteget udbuddet.

AiF: - Dømmer efter antallet af private lægecentre, det ville jeg ikke sige. Forresten, hvor meget svarer de til det rette niveau?

SA: - Blandt dem er en hel del værdige medicinske institutioner. Som regel arbejder gode specialister på forretningsklinikker, der er moderne udstyr. En anden ting er, at de er langt fra altid, hvad de placerer, de kan gøre det ved at præsentere, hvad der er ønsket. Men det er ikke deres skyld, men snarere en ulykke, fordi de ofte mangler en passende base og ressourcer.

Hjælp alle

"AIF": - Patienter bliver mere?

SA: - Det er vigtigt, at det ikke kun er forbundet med en højere kvalitet af diagnostik, men også med et højere niveau af befolkningens kultur. I vores land var der allerede et lag af mennesker, der i det mindste problem med deres øjne skynder sig at se en øjenlæge.

"AIF": - Det er ikke altid muligt at komme til det. For eksempel er det rigtigt at blive patient hos dit institut?

- helt. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at tage retningen fra distriktsklinikken. Patienter kommer ofte til os "af tyngdekraften." Vi nægter ikke nogen. Og vi fører vores patienter til enden. Udøvelsen af ​​opfølgende pleje i distriktsklinikken på vores bopæl er praktisk taget fraværende.

"AIF": - Men så vidt jeg ved, er du primært fokuseret på muscovitter. Hvordan er det anderledes?

SA: - Vi har to former for behandling på instituttet - kommerciel og forsikring, men de går godt sammen med hinanden: Der er en blok af gratis studier, der gør det muligt at undersøge en patient på et normalt niveau, men der er yderligere specielle forskningsmetoder på dyrt udstyr, hvis drift er dyr. Det samme gælder for højteknologisk indlæggelsesbehandling.

"AIF": - Men hvad med kvoter?

SA: - Desværre er de langt fra at blive valgt. Nogle regioner tildele kvoter, og patienter kan ikke bruge dem. Sandsynligvis er stødpude dyre jernbane- og flybilletter, hotelophold, hvis omkostninger ikke dækker nogen kvote, desværre. Jeg håber, at dette problem i vores land stadig kan løses.

Alt i prioritet

"AIF": - Dømmer efter strømmen af ​​patienter, der ønsker at blive behandlet på dit institut, de stoppes ikke af hindringer. Hvert år bliver du hørt af mere end 100.000 mennesker, omkring 6 tusind behandles på dit hospital. Hvilke anvisninger i arbejdet i Research Institute of Eye Diseases anses for at være prioriterede?

S.A.: - Alt. Alsidig - prerogativet for de store alvorlige oftalmologiske institutioner. Vores er ingen undtagelse. Det Videnskabelige Forskningsinstitut for Øjesygdomme lægger stor vægt på behandling af glaukom, grå stær, sygdomme i bane og adnexa, nethinden og optisk nerve. Er det muligt at vælge noget fra dette langt fra den komplette liste? For hver patient er hans problem det vigtigste.

"AIF": - Det er ingen hemmelighed, at mange medicinske teknologier kom til os fra Vesten. Og den indenlandske oftalmologi praler med dens udvikling?

SA: - Hvis du tager sygdommen i lacrimalapparatet, står vi lige foran udenlandske kolleger. Vi har meget specielle og efter min mening mere effektive metoder til behandling af virale øjensygdomme. Og stoffet, som nu aktivt anvendes i dette område, er en fælles udvikling af vores institut og Institut for Virologi.

Og i kirurgi er der en række områder, hvor russiske oftalmologer traditionelt er stærke. Men generelt synes jeg ikke rigtig godt om det, når folk begynder at opdele sig i medicin, som opfandt hvad. I sidste ende er det ikke så vigtigt. Ikke engang den mest avancerede teknologi vil erstatte lægen. For det første vil det stadig være kunsten at helbrede, som desværre i dagens medicin falder ind i baggrunden.

"AIF": - Hvad er årsagen?

SA: - Paradoksalt set i den hurtige udvikling af diagnostiske teknologier, hvilket signifikant reducerede patientens og lægenes evne til at kommunikere.

Individuel tilgang

"AIF": - Måske skyldige er ikke nok god træning af nuværende læger?

SA: - Jeg ville ikke sige det. Uanset hvilket program det hele afhænger af personen. Fra hans ønske om at lære. Hvis det er, vil alt arbejde ud. Selvom det er meget vanskeligt at komme ind i kirurgens klan (og 90% af dem, der går fra opholdet, begynder at drømme om det). Kirurgen er jo ikke en manipulator. Først og fremmest er det en person, der skal tænke, hvem der vil kunne træffe den rigtige beslutning til enhver tid.

"AIF": - Din søn, efterfølgeren til Avetisov-dynastiet (fader til min samtalepartner er en fremragende pediatrisk øjenlæge af verdenskendskab Edward Avetisov, Sergey Eduardovits bror var en ophthalmolog. - Auth.), Har disse kvaliteter?

SA: - Mens han studerer på grundskolen, må han forsvare sin afhandling, men han fungerer godt. En masse talentfulde, fornuftige unge kommer nu til oftalmologien. Dette er hvad jeg fortæller dig som institutleder.

AiF: - Hvad er efter din mening den vanskeligste og mest behagelige ting i dit erhverv?

SA: - Det sværeste er at diagnosticere korrekt i vanskelige situationer. Og det bedste er, når patienten er i stand til at hjælpe, når han er tilfreds med resultatet af vores samarbejde.

"AIF": - Ikke desto mindre foretrækker mange at undgå dette møde, idet man forsinker besøget i øjenlægen så længe som muligt...

SA: - Det er bedre ikke at gøre dette, og efter 40 år gennemgår en grundig oftalmologisk undersøgelse hvert år. Faktisk kan mange "vores" sygdomme ofte være asymptomatiske i begyndelsen.

"AIF": - Når man ser på dine briller, kan jeg ikke spørge, hvorfor du ikke kunne klare dine problemer med at være en af ​​de førende visionskorrektionsspecialister i vores land?

SA: - I medicin er der et sådant udtryk - den valgte metode. Det betyder, at alle synsskorrigeringsmetoder (om briller, linser eller kirurgi) har ret til livet. Det hele afhænger af en persons individuelle præferencer. Jeg valgte briller og har det godt.

Avetisov Sergey Eduardovich

Lærer rating (0)

Trainer Anmeldelser (0)

Vær den første! Del din mening, fortæl andre.

Rapportér kommentar

Tilføj anmeldelse Avetisov Sergey Eduardovich

Oplysninger om læreren

For offentliggørelse af personlige oplysninger skal du sende de udfyldte felter til e-mailen [email protected]

  1. kontor
  2. Faglig uddannelse og akademisk titel
  3. Specialisering (liste over læsbare akademiske discipliner, yderligere uddannelsesprogrammer)
  4. Forskningsinteresser
  5. Pædagogisk erhvervserfaring
  6. Professionelle præstationer
  7. formation
  8. Professionel udvikling
  9. Yderligere oplysninger
  10. E-mail
  11. Personlig hjemmeside

Konkurrence "Den bedste lærer i landet"

11. februar 2015

Vi inviterer alle lærere fra videregående uddannelsesinstitutioner i Rusland og CIS-landene til at deltage i konkurrencen "Den bedste lærer i landet", som afholdes fra februar til maj 2015.

Konkurrence "Den bedste lærer i landet"

11. februar 2015

Vi inviterer alle lærere fra videregående uddannelsesinstitutioner i Rusland og CIS-landene til at deltage i konkurrencen "Den bedste lærer i landet", som afholdes fra februar til maj 2015.

Konkurrence "Den bedste lærer i landet"

11. februar 2015

Vi inviterer alle lærere fra videregående uddannelsesinstitutioner i Rusland og CIS-landene til at deltage i konkurrencen "Den bedste lærer i landet", som afholdes fra februar til maj 2015.

Research Institute of Eye Diseases RAMS

Metro: Kulturpark (ring), Frunzenskaya, Kropotkinskaya

Adresse: Moskva, st. Rossolimo, 11 bygning A og B

Arbejdstid: Mandag-fredag: 08: 00-16: 00

Weekend: lørdag, søndag

Kontakt telefon: Kontaktcenter +7 (499) 409-04-69, +7 (499) 248-01-28, +7 (499) 248-78-92, Hjælpelinje +7 (499) 248-04-69

Fik ikke igennem? Vi hjælper dig med at finde en læge i Moskva: 8 (499) 519-36-72

Modtagelse i den nærmeste fremtid, rabatter op til 30%

Yderligere beskrivelse

Forbundsstatskontoret "Forskningsinstitut for Øjesygdomme" (FGBNU "NIIGB") blev grundlagt i 1973 som All-Union Institute of Eye Diseases. I øjeblikket en institution under jurisdiktion af Federal Agency of Scientific Organizations. Institutets videnskabelige og uddannelsesmæssige aktiviteter består af grundlæggende biomedicinsk forskning, udvikling af nye metoder til diagnosticering, behandling og forebyggelse af forskellige øjenlidelser, uddannelse af videnskabeligt personale og uddannelse og videreuddannelse af oftalmologer. Videnskabelige undersøgelser af instituttet svarer til de vigtigste verdenstendenser i udviklingen af ​​oftalmologisk videnskab, du kan lære mere om dem her. Scientific Library of Research and Development Institute of NIIGB gemmer over 20.000 enheder af pædagogisk, uddannelsesmæssig og metodisk litteratur, elektroniske reference-bibliografiske og uddannelsesmæssige ressourcer på elektroniske medier.

Opgaverne i den medicinske aktivitet er brugen og oversættelsen af ​​de nyeste effektive teknologier i klinisk praksis. Forsknings- og Udviklingsinstitutet for Statens Videnskabelige Undersøgelser er konstant udstyret med det mest moderne udstyr, nye lægemidler og forbrugsvarer, som gør det muligt at realisere de videnskabelige og kliniske opgaver på niveau med verdensstandarder. NIIGs forskningsinstitut er indlagt til 180 patienter. Instituttets operationelle enhed omfatter 11 driftsværelser udstyret med moderne kirurgisk og anæstesiologisk udstyr, nyeste generation mikrokirurgiske stereomikroskoper og de nyeste desinfektions- og klimaanlæg.

Services Research Institute of Eye Sygdomme RAMS på gaden. Rossolimo:

  • Standard primærprøve
  • Elektrofysiologiske undersøgelser
  • Ultralydstudier med en beskrivelse
  • Fluorescein-angiografi
  • Optometrist tjenester
  • Ambulatorisk kirurgi
  • Undersøgelse og behandling af patienter med lakrimalkanals patologi
  • Tjenester af forskningslaboratoriet for nye laserteknologier
  • Kataraktbehandling
  • Glaucoma behandling
  • Hornhindebehandling
  • Behandling af sygdomme i sclera, choroid, nethinden og glaslegemet
  • Plastisk og rekonstruktiv kirurgi på øjets hjælpemiddel
  • Afdelingen for brydningsforstyrrelser
  • Røntgenskabetjenester
  • Patologiske laboratorietjenester
  • Klinisk laboratorium
  • Tandkontor tjenester
  • Hyperbaric oxygenation afdeling tjenester
  • konsultationer
  • plasmaferese

Anmeldelser Research Institute of Eye Diseases RAMS | Samlet vurdering: 41

Jeg besluttede at skrive denne artikel for at bruge eksemplet på min historie til at hjælpe mange kvinder, der altid vil være unge og smukke. På denne måde forsøger vi en række produkter - der starter med kosmetiske procedurer og slutter med plastikkirurgi. Men som statistikker og min personlige erfaring viser, er det ofte, at sidstnævnte metode, der er designet til at gøre en kvinde yngre og mere attraktiv, bærer meget fysisk og dermed psykisk lidelse som følge af mislykkede operationer for at rette fejl i ansigt eller krop.
I 2017 Jeg blev 45 år gammel. I denne alder er brok under øjnene og hængende øjenlåg almindelige. Først og fremmest vendte jeg mig til en kosmetolog for hjælp, hvem informerede mig om, at de sædvanlige plejeprocedurer ikke hjælper mig, og det er nødvendigt at lave en blødplastik og en cirkulær - for at fjerne brok og for at rette op på øjenlågene.
Til denne operation valgte jeg en generel plastikkirurg, en professor - der udførte en bred vifte af operationer på ansigt og krop. Derefter lægger jeg ikke vægt på, at han ikke specialiserede sig kun i bleforoplastik og ikke var en maxillofacial kirurg, havde ingen relation til oftalolologi. Derudover har vi planlagt to operationer på en gang i en - på øjnene og på kroppen, som jeg ikke råder nogen til at gøre for fremtiden, da jeg nu mener at med kirurgisk indgreb i øjnene er det nødvendigt, at kirurgens opmærksomhed kun koncentreres om dem.
I sig selv er cirkulær blepharoplasty et fint smykkers arbejde, og mange læger anbefaler endda at opdele operationen i to trin - løfte de øvre øjenlåg og derefter fjerne brokene under øjnene, men jeg blev ikke bedt om at gøre dette. Før operationen blev jeg ikke fotograferet, assistentlægen gjorde markeringen i århundreder hurtigt. Jeg tror, ​​at i dette tilfælde spillede den overdrevne selvtillid hos sig selv en rolle.
Resultatet af begge operationer var derfor katastrofalt. Min hud, fascia, brok blev fjernet for meget. Et øje var stort og rundt i forhold til det andet ("øje" -effekten), det andet forlod også meget at ønske. Efter nogle tid begyndte de medicinske, foruden æstetiske problemer. Da øjet var for åbent, begyndte det at tørre og smerte med det, og på gaden i den mindste vind var det for meget rive.
Jeg måtte gå i mørke briller i seks måneder og med et lommetørklæde i lommen, som jeg hele tiden tørrede tårer væk. Derudover måtte jeg lægge en gel hver dag og begrave dråberne i øjet. På det tidspunkt gik jeg rundt mange læger, oftalmologer, forsøgte forskellige procedurer og medicin i håb om, at alt var en eller anden måde dannet og ville passere. Derefter forstod jeg, at genoptagelse er uundgåelig, jeg begyndte at kigge efter plastikkirurger, der specialiserer sig i ansigtsbehandling.
Og her begyndte den mest forfærdelige ting for mig, allerede på det tidspunkt på en nervøs sammenbrud (siden jeg ikke kunne arbejde, gå til forhandlinger, konstant oplevet smerte og ubehag og endelig begyndte min hornhinde at forværres). Nogle kirurger sagde ærligt mig at min sag er så kompliceret, at de ikke vil tage for at rette fejlen fra andre. Nogle foreslog, at jeg skulle gennemgå en transplantation - transplantere materialet bagved øret til den yderste del af det nedre øjenlåg for at øge det, hvilket ville være meget mærkbart - som jeg forestiller mig, ville huden se ud som om den blev syet af klapper. Oftalmologer i klinikken, som jeg er vedhæftet, kunne ikke råde mig til noget, fordi havde ikke oplysninger om klinikken eller specialisterne, der kan ordne det. Jeg var desperat.
Endelig blev jeg ved en af ​​de regelmæssige receptioner i en privat klinik fortalt om en oftalmisk kirurg, professor Yaroslav O. Grushe, som er leder af afdelingen for kredsløbs- og okulær rekonstruktiv plastikkirurgi hos Research Institute of Eye Diseases.
Yaroslav O. foreslog mig at lave en unik operation, udviklet efter hans forfatters metode - at fjerne det palatalvæv fra munden og plante det i det nederste øjenlåg og derved "vokse" den manglende del af huden. Efter den første operation tog jeg nogle måneder træning i øjenlågsområdet, og han korrigerede mit andet øje. Før de operationer, jeg blev fotograferet, undersøgt grundigt.
Det var i Research Institute of Eye Diseases, takket være Dr. Grushe Yaroslav O. min historie sluttede lykkeligt. Jeg kan igen lægge på makeup, gå uden briller og se folk lige i øjnene, ikke skamme mig for min mangel og ikke lide af, at de vender øjnene væk og forsøger ikke at se på mig. Yaroslav Olegovich lagrede ikke kun mine øjne i ordets fulde forstand fra irreversible forandringer i synsfeltet, men gav også mine øjne en smuk form. Af naturen var de mærkbart asymmetriske, men efter kirurgi og massage forsvandt denne forskel næsten.
Yaroslav Olegovich er en mand med et ubegrænset udbud af tålmodighed. Uanset hvor længe behandlingen varer, ser han foran ham det resultat, du får, måske om et par måneder eller endda om et år. Derfor, hvis du er heldig nok til at blive patient af denne læge, skal du have tillid til ham - en person med stor erfaring og viden og om nødvendigt være tålmodig, mens du venter på et fremragende resultat, der ikke tager lang tid at vente. Hvis du pludselig har en komplikation efter operationen, der kræver korrektion, vil Yaroslav Olegovich aldrig forlade dig uden hjælp og vil ikke blive sendt til andre specialister, men vil personligt bringe sagen til ophør.
Nu beklager jeg, at jeg ikke vidste tidligere om eksistensen af ​​Department of Reconstructive Plastic Surgery ved Research Institute of Eye Diseases under ledelse af Yaroslav Olegovich Gruchi, ellers ville det have været stedet hvor jeg ville have lavet en bleoproplasti for et år siden med vidunderlige specialister, oftalmologer, der nærmer sig kirurgiske Gribe ind i øjnene med forsigtighed og hugg ikke af skulderen, som det skete i mit tilfælde.
Udsigt:
Dette fotografi blev taget et par måneder efter den første mislykkede operation, som jeg derefter kom for at korrigere til Pear Ya. Det viser, hvor langt det venstre øje er unormalt stort og rundt.


Efter operationen Yaroslav Olegovich:


Og lidt om øjenlægen, den bedste plastikkirurg, som jeg tror, ​​med hvem jeg blev drevet på:

Yaroslav O. Grusha, MD, professor, afdelingsleder, professor i øje sygdomsafdelingen for første Moscow State Medical University. IM Sechenov, en ekspert af det russiske videnskabsakademi, medlem af præsidiet for bestyrelsen for Ruslands Oftalmologi, Det Amerikanske Akademi for Oftalmologi og Det Europæiske Selskab for Ophthalmic Plastic og Reconstructive Surgeons.
Fra januar 2010 til nutid - leder af Institut for Orbital og Ophthalmic Reconstructive Plastic Surgery hos Research Institute of Eye Diseases.
2009 Doctor of Medicine
I 2011 blev han tildelt titlen "Professor" PR nr. 008872 den 16. marts 2011.
Forfatter af mere end 350 videnskabelige artikler, hvoraf ca. 50 udgives i udlandet, 6 kapitler i lærebøger, medforfatter af to monografier. Forfatter af 35 patenter til opfindelser.
Under videnskabelig ledelse er 10 ph.d.-afhandlinger blevet forsvaret, 2 afhandlinger er blevet forberedt til forsvar.
Han udførte med videnskabelige rapporter i USA, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Holland, Belgien, Sverige, Spanien, Grækenland og andre europæiske lande.
Fuld medlem: American Academy of Ophthalmology (fra 1996 til nutiden), European Society of Ophthalmic Plastic og Reconstructive Surgery ESOPRS (2013 - til nutiden) og andre internationale samfund.
Mine damer og herrer!
Hvis du beslutter dig for at lave en tilsyneladende banal blødforplantning, tag ikke risici - gør det med fagfolk! Afdelingen anvender unikke forfatteres metoder inden for plastikkirurgi, som ikke findes andre steder i Moskva. Desuden har forskningsinstitutterne meget rimelige priser i forhold til kommercielle centre.
Hvis du allerede har udført sådanne operationer, var de ikke meget succesfulde, og du skal rette op på de mangler, der er dannet, og du behøver ikke at fortvivle. Kontakt Orbital og Ophthalmic Reconstructive-Plastic Surgery Department of Research Institute of Eye Sygdomme.
Du behøver måske ikke engang en reoperation - først vil du blive tilbudt en konservativ behandling. Her er hvad Yaroslav Olegovich selv siger om dette:
"Til specifikke for vores dags arbejde ville jeg tildele et ret stort antal patienter efter kosmetisk blepharoplasty. I forbindelse med den årlige stigning på 10% i antallet af plastikkirurgi er dette problem særligt relevant. Faktum er, at øjenlågens hud, op til visse grænser, kan "tilgive" den ufuldstændige tilstrækkelighed af fiksering, en for stor mængde resektion og andre fejl i teknikken. Men i nogle tilfælde, især efter gentagen gentagelse, blepharoplasty (ansigtsløftninger), forekommer cicatricial patologi, hvilket fører til øjenlidsomvendelse, lagofthalmos og alvorlige hornhinde læsioner. Behandlingen her bør primært rettes mod beskyttelsen af ​​hornhinden og virkningen på århundredets arvæv (enzymer, steroider, homøopatiske præparater osv.). Med behandlingen i den tidlige periode er det muligt at undgå alvorlige komplikationer, for at hjælpe patienten i en betydelig del af sagerne uden yderligere operation. "

Yaroslav O. holder modtagelse mandag og fredag ​​fra kl. 08.00-12.00. Desværre er der ingen telefonoptegnelse. Det er nødvendigt at ankomme tidligt om morgenen med et pas og en politik og tage en billet i receptionen, du modtages samme dag.