Search

Kontaktlinser til astigmatisme, som er bedre at vælge anmeldelser

Har du specielle briller til korrektion af astigmatisme? hvis ikke, hvad er argumentet om ikke at bære linser uden at korrigere astigmatisme? og hvorfor præcis 1,5 år? Hvad skal ændre sig i løbet af denne tid? Jeg måtte spørge lægen om det. Gå til en anden læge for en anden og tredje udtalelse, hvis du ikke vil fjerne linserne. Jeg har astigmatisme -2,5, jeg korrigerer ikke noget, brillerne er almindelige, linserne er almindelige.
Juanita Banana © (08/31/2009 13:08) Direkte link

Visionskorrektion med kontaktlinser er en fantastisk løsning. Patienten kan se perfekt. Samtidig vil næsten ingen vide om hans problem. Problemer kan forekomme hos personer diagnosticeret med astigmatisme. Særlige astigmatiske kontaktlinser skal vælges omhyggeligt. Den optiske enhed skal også vedligeholdes korrekt.

Oftalmologisk patologi udvikler sig på grund af nedsat refraktion (refraktionskraft) i øjet. Sygdommen er sat på niveau med myopi og hyperopi. Konservativ terapi giver ikke positive resultater. Kvalitativt forbedret vision hjælper kun kirurgi. Ved midlertidig korrektion kan briller eller specielle astigmatiske kontaktlinser anvendes. Imidlertid klassificeres denne foranstaltning som profylaktisk. Den optiske enhed tillader ikke patologi at blive værre.

Sygdommen udvikler sig på grund af en overtrædelse af øjets optiske system på grund af skader eller anatomiske egenskaber hos en bestemt patient. Arvelig patologi anses for almindelig. Jo tidligere barnet vælger astigmatiske kontaktlinser, jo lavere er risikoen for at udvikle komplikationer. Ved afvisning af behandling kan amblyopi eller strabismus udvikle sig.

Hvilke linser at vælge? Der er flere muligheder. Beslutningen i et bestemt tilfælde vil hjælpe med at tage en læge.

Sådanne optiske enheder er meget populære på grund af lethed ved vedligeholdelse. De mest populære er astigmatiske kontaktlinser, som skal bæres om morgenen og smides væk inden sengetid. Plus dem er, at der ikke er behov for at vaske, opretholde sterilitet. Sådanne linser hjælper med at spare tid, selv om de er ret dyre. Engangsarmaturer er sikrere. De har ikke tid til at danne et raid. Signifikant reduceret risiko for inflammatoriske øjensygdomme eller allergiske reaktioner.

Engangs astigmatiske kontaktlinser "Johnson and Johnson" er meget populære. Præsenterer modeller, der skal ændres hver dag eller få uger. Anmeldelser viser at produkterne fra denne producent er af høj kvalitet. Du bør dog ikke vælge dine egne linser. De rigtige enheder hjælper med at vælge en læge.

Engangs astigmatiske kontaktlinser har deres egne nuancer. Det anbefales at købe dem med en reserve, da de bliver smidt ud hver dag.

Disse optiske enheder har en speciel form, der kombinerer sfæriske og cylindriske bøjninger. Disse er de bedste astigmatiske kontaktlinser. Med deres hjælp kan patienten føre et normalt liv, og andre vil ikke vide noget om de eksisterende problemer med syn. Hvad er plus toriske modeller? Sådanne linser kan samtidig korrigere flere oftalmologiske patologier på én gang. Astigmatisme udvikler sig ofte med nærsynethed eller hyperopi.

Toriske linser bør vælges af en øjenlæge. Uafhængigt kan du kun bestemme kvaliteten af ​​produktet. Bløde og hårde linser er tilgængelige. Ved hjælp af nogle modeller kan du endda ændre øjnens farve.

Sådanne optiske enheder er populære for deres brugervenlighed. Bløde linser er lavet af elastisk polyurethan. De er forsigtigt fastgjort på øjet, uden at forårsage ubehag. Hvad er forskellen mellem bløde astigmatiske kontaktlinser? Ekspertanmeldelser viser, at de har en speciel form - torisk. Sådanne indretninger har to akser med forskellig optisk effekt. Det er således muligt at opnå optimal synsstyrke.

De mest populære er de bløde linser af den planlagte udskiftning. Det er nødvendigt at bruge dem om eftermiddagen, og for natten at fjerne. Sådanne linser kan anvendes i flere uger. De slider derefter ud og kræver udskiftning. Optiske enheder med længere levetid er også tilgængelige. Men efter 6 måneder skal de stadig ændres.

Bløde astigmatiske linser har en stor ulempe. De skal fastgøres i øjet i en veldefineret stilling, ellers vil de optiske akser blive forskudt, og personen vil ikke være i stand til klart at se billedet.

I dag anvendes sådanne optiske enheder mindre og mindre. Konventionelle hårde linser anbefales ikke til astigmatisme. De passerer næsten ikke ilt, derfor øges risikoen for infektioner eller allergiske reaktioner. Derudover kan hornhindeødem udvikle sig. Hvad skal man købe astigmatiske kontaktlinser? Hvordan afhenter du? Eksperter anbefaler at give præference for gasgennemtrængelige modeller. Sådanne linser passerer perfekt ilt. I denne henseende overgår gasgennemtrængelige linser endda bløde toriske modeller.

Problemet er, at hårde linser ikke kan bruges i alle tilfælde af astigmatisme. De har en fast stiv sfærisk form, og kan kun rette visionen med en svag grad af sygdommen. Ved løbende astigmatisme kan kontaktlinser ikke anvendes.

Optisk enhed til synkorrektion er i direkte kontakt med øjet. Derfor kan ukorrekt brug af linser udvikle alvorlige komplikationer. Et fremmedlegeme på hornhinden fremkalder ofte betændelse. Uveitis er en fælles patologi, der kan udvikle sig ved brug af kontaktlinser. En infektion kommer ind i choroid. Som følge heraf reduceres patientens syn betydeligt, risikoen for total blindhed øges.

Forkert valg af kontaktlinser kan forårsage skade på øjet. Derudover kan allergiske reaktioner udvikles. Sandsynligheden for komplikationer stiger ved køb af kontaktlinser af tvivlsom kvalitet i onlinebutikker.

Der er fare for udvikling af ondartede øjenlæsioner med langvarig brug af gastætte linser. Optisk enhed skal altid fjernes før sengetid.

Undgå problemer, hvis du bruger den rigtige optiske enhed. Objektiver til langvarig brug skal behandles dagligt med en særlig antiseptisk opløsning. Således fjernes patogener og støv. Mikropartikler kan beskadige den optiske enhed, det vil forekomme ridser, uklare områder. Forkert forplejning af linserne forkorter produktets levetid væsentligt.

Til linser om natten ved brug af specielle løsninger. Hold enheden simpelthen på hylden i en tør form er umulig. Støv ophobes på linserne. Opbevaringsløsninger skal købes i specialforretninger. Deres levetid er seks måneder efter åbningen af ​​flasken. Derefter skal opløsningen udskiftes. Hold linsen i almindeligt ledningsvand er absolut umuligt.

Vide, hvordan man bærer astigmatiske kontaktlinser. Sådanne anordninger har særlige karakterer (risici) svarende til den vandrette og vertikale akse. Hvis du skifter objektivet, vil billedet blive forvrænget.

Kontaktlinser af høj kvalitet er ret dyre. Med astigmatisme kan optisk synskorrektion også udføres. Samtidig vælges en enhed, der kombinerer optiske og cylindriske linser. Brugen af ​​briller er en teknik, der ikke kræver store økonomiske udgifter. Der er imidlertid ulemper. Ved brug af specielle astigmatiske briller kan patienten hurtigt blive træt, klage over svimmelhed ved slutningen af ​​dagen.

Hvordan udfører du synskorrektion med astigmatisme? Lav en endelig beslutning vil hjælpe lægen.

Linser til astigmatisme

Dem, der har haft nærsynthed eller langsynethed, er velbevidste om, at synsforstyrrelser kan nemt og let korrigeres med kontaktlinser. Dette er en moderne, sikker og overkommelig måde at effektivt gendanne visuel klarhed og derfor - evnen til fuldt ud at arbejde, lære, udføre husstandsopgaver og slappe af. Men er det muligt at bære kontaktlinser med astigmatisme? Denne overtrædelse er trods alt forskellig fra nærsynthed eller presbyopi.

Kontakt astigmatiske linser eksisterer og kan bæres for at forbedre synet. Men de har deres egne egenskaber ved konstruktion og drift, men er i nogle tilfælde kontraindiceret, fordi udvælgelsen af ​​CL'er af denne type kræver en speciel tilgang og obligatorisk deltagelse fra en specialist.

Til orientering: astigmatisme er en almindelig synsforstyrrelse forårsaget af krumningen af ​​hornhinden eller linsen. Som følge heraf brydes lysstrålen, der falder på øjet, forkert og danner flere foci i stedet for en. En person, der lider af astigmatisme, ser alt sløret eller gaffelt. I de fleste tilfælde diagnosticeres blandet astigmatisme, det vil sige kombineret med enten myopi eller hyperopi, udvikler sådan patologi sig ekstremt sjældent. Tidligere brugte specielle briller til korrektion af astigmatisme. I dag anvendes mere komfortable og effektive bløde og hårde kontaktlinser af forskellig art.

Beskrivelse og funktioner

Når astigmatisme, uanset patologiens sværhedsgrad, kombineres med myopi eller langsynethed, anvendes komplekse toriske kontaktlinser altid - TCL. Disse linser adskiller sig primært i design. Ordinære linser er sfæriske, og toriske linser er sfærisk cylindriske. Linsen består af to zoner med forskellig optisk effekt: den ene virker langs meridianen og korrigerer korneas krumning under astigmatisme. Og den anden - korrigerer den ledsagende mangel - nærsynthed eller hyperopi. Selv visuelt er de tættere og tykkere end konventionelle CL'er.

Hvis valget af konventionelle linser er hovedparameteren er antallet dioptere, vælges linser til behandling af astigmatisme under hensyntagen til to yderligere mængder:

For korrekt valg af det optimale TCL tages der hensyn til forskellen i strålingens stråling. Hvis det ikke overstiger 0,5 dioptere, er behandling og korrektion af astigmatisme ikke påkrævet. Hvis forskellen er 0,75 dioptere og højere, er der vist specielle CL'er.

Dernæst vælges linserne til astigmatisme og nærsynthed ved antallet af dioptere afhængigt af graden af ​​astigmatisme. Der er tre af dem:

  • Svag - TCL fra 0,75 til 3 dioptere vil være påkrævet. Med en lav grad af astigmatisme er synkorrektion på nogen måde mulig - ved hjælp af laserkirurgi, almindelige briller eller bløde CL.
  • Medium - påfør CL fra 3 til 6 dioptere. Med en sådan graden af ​​hornhindekrumning er korrektion nødvendig for at forhindre yderligere komplikationer og synshæmmelse. Kirurgiske operationer er egnede.
  • Sterke linser vælges mere end 6 dioptere. Bløde CL'er i dette tilfælde er ikke egnede, lægen vil afhente hårde linser, som kan korrigere og opretholde den forvrængede form af hornhinden.

Som normalt er linser til korrektion af astigmatisme farvet, farvet, farveløst, biokompatibelt, med beskyttelse mod ultraviolet stråling. Ved modeformen er de de samme som sædvanlige, opdelt i:

  • dag;
  • dagtimerne, som skal fjernes om natten, desinficeres og opbevares i en særlig løsning i en beholder;
  • ugentlig - du kan bære i seks dage og bære uden at tage afsted;
  • lang slitage - brug op til en måned, der er både dag og nat modeller.

Hvilket af de ovennævnte typer er det bedste, kan kun bestemmes empirisk, da synens organer og hver patients behov er individuelle, der findes ingen enkeltopløsning. I dag betragtes CR'er som den optimale måde at rette op på, herunder astigmatisme. Den største fordel er, at linsen passer godt til overfladen af ​​øjet og danner et enkelt system med det. Mens brillens linser er placeret i en vis afstand fra øjet, hvilket ofte bliver årsagen til et forvrænget visuelt billede.

Mennesker, der lider af astigmatisme selv i en lav grad og bruger briller frem for linser, oftere end andre gør fejl i at udføre dagligdags opgaver, kommer i ulykker under kørslen, kan ikke bevæge sig selvstændigt uden skader og kollisioner i mørket. Astigmatisme uden korrekt korrektion kan føre til alvorlige problemer og ulykker. Korrekt valgt TCL i dette tilfælde vil være den bedste løsning.

De vigtigste ulemper ved TCL

De fleste patienter foretrækker at bruge CL til synskorrektion, da det er mere bekvemt, mere effektivt og æstetisk end brugen af ​​klassiske briller. Men samtidig har toriske linser en række funktioner, som de ikke passer til alle. Mange brugere forlader negative anmeldelser om dem og foretrækker at bære almindelige CL, om nødvendigt, uden at korrigere astigmatisme eller fortsætte med at bruge briller. Hovedårsagen er en kompleks og langsigtet tilpasning på grund af tykkelsen af ​​CL.

Hvis patienten aldrig har anvendt kontaktorienteringsmetoder, vil det være lettere for ham at tilpasse sig fortykkede CTL'er - han vil ikke kunne sammenligne dem i drift med andre. Men hvis patienten plejede at bære bløde konventionelle CL'er og derefter skifte til TCL, vil han mærke forskellen og lide ubehag.

Så hvis du beslutter dig for at prøve toriske kontaktlinser, bør du forberede dig på sådanne mulige komplikationer og bivirkninger:

  • Da toriske CL'er er tykkere end normalt, kan de forårsage ubehag, fremmedlegemsfornemmelse i øjet, når de er slidt. Selv efter nogle uger sker der ikke tilpasning.
  • En ekstra cylinder på linsen lægger øjnene, øjnene i sådanne linser bliver træt hurtigere end i de normale. Dette er vigtigt for dem, der arbejder på en computer hele dagen eller bruger kørsel.
  • TCL taber luften, fordi hornhinden ikke modtager nok ilt. Dette kan føre til en forandring i sin form, hvorfor ophthalmologer anbefaler ikke at bruge TCL kontinuerligt, men tager dem af natten. For mange patienter er denne måde at bære på, ubelejligt.
  • Hvis dioptrene adskiller sig i højre og venstre øjne, kan optiske forvrængninger forekomme under brug af TCL.
  • Ved langvarig, kontinuerlig brug af cylindriske linser hos patienter ændres formen på hornhinden, hvilket fører til dannelsen af ​​keratototonus. Keratotonus er en kontraindikation til laservisionskorrektion, patienten bør være opmærksom på dette, hvis han i fremtiden vil rette fejlen med denne metode.
  • Da cylindriske linser er mere tætte, med skødesløs betjening, er det let at beskadige overfladen af ​​øjet, når du tager af eller på en CL.
  • TCL har en signifikant mekanisk effekt på øjnene, derfor bør patienten bruge makeup, specielle hypoallergeniske midler vælges. Dette reducerer sandsynligheden for irritation.
  • Konjunktivitis, tør øjensyndrom, ødem og hornhindeirritation, sår og erosion diagnosticeres oftere hos de patienter, som regelmæssigt bruger TCL.

Derudover er der en række patientforhold, når brug af kontaktlinser af denne type er strengt forbudt. Disse omfatter:

  • kontraindikationer for brydningskorrektion;
  • presbyopi (presbyopi) af en hvilken som helst grad
  • astigmatisme 6 dioptere og højere, nærsynthed op til 30 dioptre eller langsynethed til ti dioptre.

I tilfælde af individuel intolerance over for almindelige kontaktlinser er toriske ikke ordineret.

Det er værd at vide: På trods af kontraindikationerne og en ret lang liste over mangler er moderne, forbedret TLC for mange patienter blevet en ægte frelse. Folk fik mulighed for at fortsætte med at engagere sig i deres yndlingssport, for fuldt ud at arbejde og slappe af. Det er ikke nødvendigt, at tilpasningen var vanskelig, og linserne selv irriterer øjnene. Hvis du følger alle anbefalinger til pleje og drift, opstår der ingen bivirkninger.

Oversigt over de mest populære modeller

  • Optix Air. Disse er bløde silikone hydrogel kontaktlinser, der kun kan bæres om dagen. Den særlige egenskab ved denne model er den udvidede optiske zone, på grund af hvilken patienten får et klart billede uden forvrængning og forskydning. Fabrikanter har opnået den størst mulige finhed af linserne, så de ikke forårsager ubehag selv under tilpasningsperioden og ikke blande sig efter kontinuerlig 6-timers brug. Men om natten skal de fjernes og desinficeres.
  • Akuvyu oase. Alle patienter, der havde TCL fra denne producent, bemærkede komfort og pålidelig fixering på overfladen af ​​øjenklumpet. Disse linser korrigerer effektivt en høj grad af astigmatisme i kombination med myopi eller hyperopi. Med skarpe sving af hovedet, buer, aktive bevægelser i sport og endda dykning i vandet holder de øjnene fast, ændrer ikke deres position og forvrider ikke det visuelle billede.
  • Biofiniti Torik. bløde silicone-hydrogel kontaktlinser til korrektion af astigmatisme. Pass godt ilt og har et højt fugtindhold. Overfladen af ​​CL behandles på en særlig måde, der forhindrer akkumulering af proteinaflejringer, snavs og bakterier, svampens vækst.
  • Pure Vision 2 Toric. blød hydrogel TCL med en planlagt udskiftning en gang hver tredive dage. Sofistikeret design eliminerer sfærisk forvrængning, mens linserne er perfekt åndbare, holder fugt og giver ingen irritation. Funktion af denne model: TCL kan kun bæres i løbet af dagen, der bruges i en fleksibel tidsplan (for eksempel to til tre dage at bære, uden at fjerne, hvile i en dag) eller gå i kontinuerlig slidtilstand i syv dage.
  • Biotru Van Dag. Disse er en dags silicone hydrogel kontaktlinser til astigmatisme korrektion. Købere markerer linsens perfekte pasform og fuldkommen komfort selv efter 16 timer. Den store fordel er, at denne model ikke kræver nogen vedligeholdelse, herunder fugtgivende dråber hele dagen.

Nyttige tips

Svag rødme og hævelse af øjnene i de første dage med at bære nye optiske systemer er normalt. Men hvis rødmen ikke går væk efter 5-7 dage, intensiverer irritationen, er det nødvendigt at konsultere en læge. Det er muligt, at den valgte TCL-model er egnet, men løsningen til at passe dem forårsager allergi. Eller patienten overholder ikke reglerne for brug af kontaktlinser med astigmatisme.

Og det er også vigtigt at skifte linser i tide. Ved slutningen af ​​den levetid, som fabrikanten anbefaler, er CL's luftgennemtrængelighed signifikant reduceret, og de korrigerer også astigmatisme og nærsynethed værre. Hvis du bruger CL i længere tid end forventet, vil øjet svulme, blive irriteret og betændt, og svampe- eller bakterieinfektioner kan udvikle sig.

Løsningen til rengøring og desinfektion af CL har også udløbsdato. Det spænder normalt fra to til seks måneder. Det bør ændres hver dag. og hvis holdbarheden er udløbet, er opløsningen blevet overskyet, har fået en ubehagelig lugt, bortskaffes den.

I intet tilfælde kan ikke vaskes TKL, og generelt linser, almindeligt vand fra vand, selvom det er kogt. Det er umuligt at anvende til desinfektion af andre væsker-antiseptika eller alkoholopløsninger. Og du kan ikke fugte linserne med spyt. Sådanne handlinger vil straks føre til betændelse i bindehinden.

anmeldelser

Patient anmeldelser vil hjælpe med til bedre at forstå, hvilke sfæriske kontaktlinser er bedre, hvordan man vælger og bruger dem korrekt.

Resumé: Toriske kontaktlinser er den mest moderne, effektive og sikre metode til korrigering af astigmatisme kombineret med nærsynthed eller langsynethed. De særprægede af disse CL'er er to zoner med forskellig optisk effekt, den ene arbejder vandret og den anden lodret. Alle toriske linser har deres egen centrale akse, den kan ikke forskydes. Som normalt kan de være bløde eller hårde, en-dag eller med planlagt udskiftning en gang om ugen, hver anden uge eller en gang om måneden. På trods af en række kontraindikationer, mangler og strenge driftsforhold vælger mange patienter CTL og får den ønskede virkning: komfort og klare, farvesyn hver dag.

Linser til astigmatisme

Herren!
Jeg spørger de kompetente (og ikke) råd!

Jeg har briller, jeg har myopi. Men nogle gange vil du have linser.
Sidste gang du besøgte en øjenlæge, skrev du en recept med astigmatisme i dit venstre øje. Det var omkring 3 år siden. Så købte jeg linser til astigmatisme. Jeg tog dem et par måneder og satte på mine briller igen, jeg kan ikke forelske sig i linserne.

Nu vil jeg gerne bruge linser igen. Jeg oplever ikke synshandicap.
Mit spørgsmål er dette: er det muligt at bære almindelige linser med det formål at spare penge med min astigmatisme (sf. -2.75 cyl. -1 akse 81 grader)?

PS. Må ikke sendes til øjenlægen, spørgsmålet er faktisk stillet på forummet

Kontaktlinser til astigmatisme anmeldelser

Air Optix til Astigmatism

Klar og skarpt syn for personer med astigmatisme garanteres af Air Optix-objektiver til Astigmatisme. Takket være silikonehydrogelmaterialet passerer ilt flere gange mere end hydrogelkontaktlinser. Patienter kan glemme problemer, der ofte opstår på grund af manglende oxygenforsyning til hornhinden i øjet.

Absolut glat overflade af linsen opnås på grund af plasmabehandling af materialet, hvilket resulterer i en konstant befugtelighed af overfladen og modstandsdygtighed over for aflejringer. Således giver Air Optix linser til Astigmatism dig komfort og bekvemmelighed hele dagen.

Ved fremstillingen af ​​linserne passede producenterne ikke kun af deres ideelle medicinske indikatorer til patienter med astigmatisme, men også for deres brugervenlighed. Disse månedlige kontaktlinser har en lys, lyseblå farve, der giver dig mulighed for hurtigt at finde dem i en blister eller en beholder og reducerer tiden for den daglige manipulation.

Air Optix til Astigmatisme bliver ofte den valgte linsen, når man korrigerer astigmatisme, fordi den opfylder kravene hos både læger og patienter.

Center tykkelse:

fra 6,00 til -6,00 (trin 0,25D) -6,50 til -10,00 (trin 0,5D) af aksen 10 ° -180 ° (trin 10 °), cylindre: -0,75, -1,25, -1,75, -2,25

Vurder produkt

Kommentarer

Forfatteren Olga Sidorenko. 01/28/2015 19:06

Fremragende linser, føler sig ikke tør, øjnene rødmer ikke. Jeg bruger det sammen med Aqva Soft-løsningen - en vidunderlig duet!)

Forfatteren er Julia Bratishko. 10/09/2014 00:19

Linserne er gode, brugte dem i seks måneder. Efter min mening er de bedre end PureVision Toric, men dårligere i komfort Acuvue Oasys for Astigmatism

Forfatteren Raisa Savchuk. 02/13/2014 13:47

Jeg kan også godt lide disse linser. Linserne er bløde og komfortable.

Forfatteren Alexey Skolov. 01/17/2014 9:43

Meget gode, bløde og elastiske linser, tidligere brugte Bole tætte analoger! Jeg anbefaler alle med følsomme øjne! Tørheden og følelsen af ​​et vildtflager er væk!

Forfatteren er Yulia Krokholev. 01/06/2014 13:09

Meget gode linser, når der bæres der er intet ubehag, selvom de ikke fjernes i 2-3 uger.

Forfatter Ivan. 12/17/2013 2:30 pm

Eir Oprixes med astigmatik er de bedste linser, jeg har prøvet. Jeg kan godt lide det faktum, at med disse linser synet er justeret, bliver synligheden forbedret uden forvrængning. Linserne er bløde, lette at sætte på og fjerne.

Indsendt af Nina. 13-11-2013 12:06

Jeg passede ikke, jeg har ikke den rigtige skarphed, men jeg kan godt lide PureVision Toric, jeg vendte tilbage til dem.

Forfatter Max. 06/18/2013 12:05

Med andre toriske linser følte tørre, og med alt er alt ok.

Forfatteren Lyudmila. 04/17/2012 12:04

Meget komfortable linser, vision er meget bedre end med briller. Hvor godt er der linser!

Forfatter Nikolay. 10/18/2011 12:05

Jeg bruger disse linser og AOSEPT-løsning, jeg var tilfreds, det er meget bekvemt at køre.

Efterlad en kommentar

Du kan ikke kommentere, før du er logget ind og ikke foretager et køb. Log ind

Forfatteren Olga Sidorenko. 01/28/2015 19:06

Fremragende linser, føler sig ikke tør, øjnene rødmer ikke. Jeg bruger det sammen med Aqva Soft-løsningen - en vidunderlig duet!)

Forfatteren er Julia Bratishko. 10/09/2014 00:19

Linserne er gode, brugte dem i seks måneder. Efter min mening er de bedre end PureVision Toric, men dårligere i komfort Acuvue Oasys for Astigmatism

Forfatteren Raisa Savchuk. 02/13/2014 13:47

Jeg kan også godt lide disse linser. Linserne er bløde og komfortable.

Forfatteren Alexey Skolov. 01/17/2014 9:43

Meget gode, bløde og elastiske linser, tidligere brugte Bole tætte analoger! Jeg anbefaler alle med følsomme øjne! Tørheden og følelsen af ​​et vildtflager er væk!

Forfatteren er Yulia Krokholev. 01/06/2014 13:09

Meget gode linser, når der bæres der er intet ubehag, selvom de ikke fjernes i 2-3 uger. Der er ingen tørhed i øjnene, når du bærer.

Forfatter Ivan. 12/17/2013 2:30 pm

Eir Oprixes med astigmatik er de bedste linser, jeg har prøvet. Jeg kan godt lide det faktum, at med disse linser synet er justeret, bliver synligheden forbedret uden forvrængning. Linserne er bløde, lette at sætte på og fjerne.

Indsendt af Nina. 13-11-2013 12:06

Jeg passede ikke, jeg har ikke den rigtige skarphed, men jeg kan godt lide PureVision Toric, jeg vendte tilbage til dem.

Forfatter Max. 06/18/2013 12:05

Med andre toriske linser følte tørre, og med alt er alt ok.

Forfatteren Lyudmila. 04/17/2012 12:04

Meget komfortable linser, vision er meget bedre end med briller. Hvor godt er der linser!

Forfatter Nikolay. 10/18/2011 12:05

Jeg bruger disse linser og AOSEPT-løsning, jeg var tilfreds, det er meget bekvemt at køre.

Efterlad en kommentar

Du kan ikke kommentere, før du er logget ind og ikke foretager et køb. Log ind

Hvordan vælges linser til astigmatisme?

Linser til astigmatisme har erstattet de sædvanlige briller, der anvendes til behandling af denne lidelse. Hvis du tidligere har øvet brug af briller med cylindriske linser, så er spørgsmålet i øjeblikket - det er muligt at bruge en sådan nyttig opfindelse som kontaktlinser til synkorrektion? Følgende er et billede af sygdommen. Billedet viser tydeligt, at lyset passerer gennem det beskadigede hornhinde, og det fører til forvrængning af billedet.

Er det klogt at bruge briller?

Dette produkt, der anvendes til synkorrektion i astigmatisme, kan have en positiv eller negativ værdi, denne faktor afhænger af typen af ​​briller. Hvis sygdommen har nået en høj grad af udvikling, er brugen af ​​briller fyldt med sådanne konsekvenser som hovedpine, svimmelhed, træthed i øjnene og ofte smerter i dem.

Med kompleks astigmatisme kan cylindriske briller kombineres med korrigerende briller, hvilket især ses med hyperopi og myopi. I en sådan situation er valg af punkter væsentligt vanskelig, og nogle gange er det svært for en højt kvalificeret specialist at finde den nødvendige kopi. Det er imidlertid op til ham at vælge den rigtige model, da en fejl ved valget er fyldt med et fald i synet og hyppig øjenmattethed.

Derudover er iført briller kompliceret af tekniske problemer. Dette kan være både tåge linser og svigt på grund af brud på rammen og spejle. Det skal siges om begrænsningen af ​​syn, med hensyn til siden er der en forvrængning af objekters former og størrelser. Selvom briller er den mest overkommelige måde at rette op på, skal du spørge dig selv: er det det værd?

Typer af produkter til korrektion

Tidligere blev det antaget, at brugen af ​​linser til astigmatisme ikke giver mening, da det er yderst vanskeligt at korrigere syn under sådanne forhold. Den aktuelle situation har ændret sig markant, og det er muligt at udføre behandling med linser selv med nærsynthed.

For patienter er der et stort udvalg af dette produkt, de kaldes toriske kontaktlinser. De er alle forskellige i det materiale, der er kernen i produktionen, typen af ​​design og den optiske effekt. Operationsprincippet er baseret på kombinationen af ​​cylindriske og sfæriske former.

Den næste type er bløde kontaktlinser, der er lavet af bløde polymermaterialer. At gøre dem i sædvanlig form ville ikke medvirke til at foretage en korrektion. Af denne grund er de lavet i torisk form. Tilstedeværelsen af ​​to akser med forskellig optisk effekt skelner dem fra almindelige. Når du har på dig, skal du følge den rigtige position, da den skal svare til den svage og stærke meridian af øjet. På grund af dette ser patienten bedre, forbedrer synsstyrken.

Sådanne indretninger har deres egen måde at bære på. Du kan bære dem om dagen og om natten for at fjerne og bortskaffe, hvis vi taler om en endagsversion. Hvis det er nødvendigt, bruger en planlagt udskiftning den passende type, som bæres om dagen, men fjernes om natten. Det sker inden for et par uger, fra to til fire, med en linseskift hver tredje måned.

Den næste type - stiv, i to variationer - gasgennemtrængelig og almindelig. Sidstnævnte mulighed bør ikke bruges ofte, da de ikke giver adgang til ilt til øjet eller giver, men dårligt, hvilket kan forårsage dannelse af hornhindeødem.

Den første mulighed er uden denne ulempe, og den stive struktur gør det muligt at bære det selv med astigmatisme og dermed rette op på visionen, selvom de er af den sædvanlige form. At bære dem med mere alvorlige stadier af sygdommen, kan du bestille en lins med en torisk overflade.

Før du udfører udvælgelsen af ​​linser, bør du kontakte en øjenlæge. Dette sikrer ikke kun det rigtige valg, men sporer også negative ændringer. Selv om et sådant emne som kontaktlinser sjældent fører til komplikationer, kan sygdomme som forhøjet blodtryk eller glaukom dog opstå uden synlige symptomer eller manifestationer relateret til syn.

Fordele og ulemper

Hvad man skal svare på spørgsmålet - hvordan man vælger astigmatiske linser, uanset om de kan bæres af nærsynthed, bør du lære om deres negative og positive sider. Hvis tidligere patienter kun kunne bruge den hårde løsning, er der nu udviklet bløde kontaktlinser. Den toriske side kan placeres både udenfor og indeni.

Sammenlignet med briller er der en række fordele. Først og fremmest giver brug af linser mulighed for korrektion med en høj grad af astigmatisme. I modsætning til briller fører disse produkter ikke til et fald i synsvinklen fra siden, selvom der er en begrænsning, om end minimal, til en gennemgang eller forvrængning af billedet i nethinden. Brug af kontaktlinser til astigmatisme fører ikke til en stærk prismatisk effekt eller sfærisk aberration, men de er lavet af de mest moderne materialer.

Det anvendte materiale er hydrogel eller silikonehydrogel, vel opfattet af hornhinden. Derfor kan du bære dem uden frygt for irritation. Modetilstanden er også gunstig for patienten, med det resultat at alle kan vælge deres egen version. Linserne er også udstyret med en fikseringsmekanisme, hvorfor der ikke er forskydning under slid, øjenbevægelse og blinkende. Derudover har de fremragende luftgennemtrængelighed, og afhængigheden er meget mindre end i tilfælde af briller.

Talrige anmeldelser angiver forbedret klarhed og synsstyrke ved brug af linser. Dette er en sand sætning, så anmeldelserne tydeligt angiver en positiv effekt, der forklares af en nemmere pasform til øjnene. Prisen er overkommelig selv for en patient med en gennemsnitlig indkomst.

Der er imidlertid negative punkter, der bør nævnes. At bære disse genstande kan forårsage betændelse på grund af tykkelsen af ​​enheden. På grund af dette kan patienten opleve ubehag, hans øjne bliver træt hurtigere, deres følsomhed stiger, og personen selv bliver vant til dem i lang tid.

I det kroniske stadium af syrehævelse i hornhinden kan der forekomme en stigning i myopi. Det samme kan ske på grund af en korneal deformitet, og resultatet bliver det samme - øget nærsynthed, som det fremgår af nogle anmeldelser. På grund af den ujævne tykkelse forstyrres opfattelsen af ​​billedet, og den lange brug af linser kan forårsage keratokonus, det vil sige ændringer i hornhindeopografien. Derfor udvælges linsen kun hos en specialist. Det er vigtigt at huske, at linserne ikke helt eliminerer astigmatisme, men kun hjælper patienten med at forbedre synet.

Hvordan laver man det rigtige valg?

Valg af linser er en ansvarlig sag. Du kan bruge feedback som et tip, men husk at du kun skal foretage et valg med en specialistlæge. Han kan baseret på data om patienten og hans individuelle egenskaber udføre det korrekte udvalg af linser. Ellers vil det forkerte valg ikke kun være i stand til at rette op på visionen, men også føre til et endnu værre resultat.

Til hyperopi og nærsynethed vælges kontaktlinser baseret på en parameter - antallet dioptere. Under sygdomsstigningen er der i tillæg til antallet af dioptere nødvendigt at have information om cylinderens akse og dens styrke.

Derudover er stabilisering meget vigtig, det vil sige at fixere akserne og deres position på øjet for at forhindre linsen i at bevæge eller rotere. Dette gøres ved at afkorte bundkanten, fortykke den og andre metoder. Disse procedurer udføres direkte af en øjenlæge.

Når kontaktlinserne er valgt, skal patienten være i dem i et stykke tid, en halv time vil være nok. Hvis den foreslåede løsning er egnet, skal du danne individuelle kontaktlinser til patienten. Med et nyt besøg skal lægen kontrollere stedets rigtighed, patientens vision. Siden over tid kan det være nødvendigt at udskifte eller ændre linserne, skal patienten besøge lægen efter sin recept.

Hvordan udfører du pleje?

Patienten skal ikke blot opfylde alle lægenes forskrifter, men også udføre den rette pleje af sine linser. Ved brug af linser, der kræver udskiftning hver tredje måned, skal de rengøres efter hver brug. Dette vil fjerne mikroorganismer, der akkumuleres, når de bæres. Til gengæld vil sådanne handlinger undgå infektioner og betændelse.

Ud over risikoen for infektion fører mangel på pleje til oversvømmelse og forurening, hvilket har negativ indflydelse på kvaliteten af ​​synet og til tider kan ridse øjnene. Det anbefales at bruge tjenesterne fra det optiske center, der giver højkvalitets kontaktlinser.

Med henblik på opbevaring er det nødvendigt at anvende specielle løsninger, men du bør være opmærksom på deres udløbsdato, hvorefter denne løsning ikke kan bruges. Derudover kan du have brug for fugtgivende dråber, hvis brug skal konsultere din læge. Ethvert andet middel til fjernelse af rødme kan også ikke bruges. Ellers kan de beskadige øjnene eller linserne. Det anbefales ikke at skylle med ledningsvand, og inden du henter disse produkter, skal hænderne vaskes grundigt og renses.

Således vil linserne, der anvendes i astigmatisme, ikke give mulighed for fuldstændigt at løse problemerne, men vil medvirke til at forbedre patientens klarhed og synsevne. Sammenlignet med almindelige briller har de flere fordele. Når du bruger, skal du følge råd fra en læge, besøge det efter behov.

Punkter med astigmatik. Skal jeg vænne mig til dem.

Problemet er faktisk som følger: På grund af astigmatisme (ifølge forsikring af økologer, ret lille) opnås der ikke almindelig synkorrektion med almindelige briller, og for at køre (bare for en højere livskvalitet) behøver jeg simpelthen det. Jeg er omkring 44 år gammel, jeg har aldrig båret astigmatik før (og aldrig kørt bil). Jeg kan ikke rette linser på grund af arbejdet + øjnene efter at linserne er ridset. I går fik jeg astigmatiske briller, jeg gik hen til dem hele aftenen, men. Lægen sagde, at tilpasningen kan tage mindst 2 uger (det vil sige jeg har brug for mindst 3 dage - jeg skal være hjemme i maksimalt 2 uger og vænne mig til det dumt, som jeg ikke kan tillade mig i den nærmeste fremtid - jeg arbejder, og faktisk.). En anden oculist sagde tidligere, at på grund af alder er det ikke nødvendigt at starte - jeg kan ikke vænne sig til dem.
Jeg vil gerne høre udtalelsen fra dem, der bærer (eller forsøger at starte nyheden) astigmatik - virkelig er det værd at starte. Eller den gamle hund kan ikke lære nye tricks. Kan nogen have deres egen erfaring til at forbedre syn (øvelser, kosttilskud). Af den måde, fra den sidste økologs ord, er jeg næsten ideel til laserkorrektion, men. Ingen kan garantere, at der ikke vil være nogen konsekvenser.
Jeg ville være taknemmelig for alle reagerede.

__________________
Godt ord og kat flot.
Jeg vil være en voksen passende kvinde, men mød.

Menu af bruger El.Lada

ægte Kuzkina mor

Jeg har astigmatisme, jeg er 44 år gammel. Jeg bærer ikke briller, men linsen til et øje tjekket ud astigmatiske briller. Hvilken slags briller? I hullet som? Jeg havde kun hovedpine fra dem, kastede det og glemte, hvor de lå (((

__________________
Kuzkina mor. Hun er

Astigmatisk er ikke i hullet (i hullet er det perforeret, for at slappe af øjnene), og der er specielle linser, der korrigerer ikke kun myopi-fremsynthed, men også manifestationer af astigmatisme. Vanskeligheden er, at de ikke er vant til at fordreje meget, hovedet er omgivet. Men de er umiddelbart tydeligere synlige, bedre end i de normale, selvom de er mindre i dioptre.
Tilpasning - ja, at leve længere i disse briller, men at starte i det mindste på fridage, og i første omgang ikke at gøre i dem, hvad er vanskeligere eller farligere end i de sædvanlige.
daldon. min søns øjne blev bedre. Faktum er, at han havde disse briller i vækstperioden og dannelsen af ​​øjet.

__________________
Godt ord og kat flot.
Jeg vil være en voksen passende kvinde, men mød.

Senest redigeret af Эл.Лада den 10.11.2009 kl. 10:54.

Menu af bruger El.Lada

Mit hjerte er polka dot

daldon, min søns syn er bedre.

Ja.
Vi gik først til distriktets oculist Vi modtog en recept, så gik vi gennem computerdiagnostik Vi modtog en recept, disse to recept var de samme. Derefter gik vi til dette center Vi modtog en helt anden recept. Jeg spurgte lægen og spurgte hvorfor så, at få de to tidligere recepter. Hun forklarede, at disse opskrifter gør det muligt for mit barn at se normalt, og hendes opskrift vil korrigere, trække tickers til normen. Vi holdt hos hende, selvom det ikke var geografisk set meget praktisk. Først gik vi ofte derhen, skrev nye opskrifter til os, han en slags motion Eniya, de spurgte ved huset. Jeg trak en øjenbrynblyant på glasvinduet og så på punktet, så ved træet uden for vinduet. Derefter begyndte vores ture en gang om 6 måneder. Og da han sagde, at han ikke ville have briller, sagde lægen, hvilket ikke er nødvendigt. han har også nærsynthed, han sidder lige ved universitetet ved første reception og det er det. Hvis han aften med en computer, briller han på briller, men astigmatisme er blevet mindre. Selvfølgelig behøvede barnet at gøre det. Og en voksen. Se selv. Måske starter du virkelig med en weekend og der - på fornemmelserne.

Senest redigeret af daldon 11/10/2009 kl. 11:11;

Denne bruger takkede daldon for dette nyttige indlæg:

Menu af bruger daldon

El.Lada.
Jeg havde ikke astigmatisme. Der var en fremadskridende nærsynthed, som jeg blev drevet på (så blev de stadig skåret med knive, og dette er banditry) Efter operationen kastede jeg mine briller væk. men min vision er ikke en enhed, ikke en enhed overhovedet, det viste sig at være meget problematisk for kørsel. Derudover blev forsøg på at korrigere med succes ikke kronet. Hun levede og hvad de skulle gøre. indtil jeg forsøgte igen, ikke hos lægen, men i optik, fik jeg en vidunderlig fyr, arbejdede med mig i halvanden time. Det viste sig, ja, astigmatisme, en meget kompleks, plus aren fra snit hindrede den præcise definition meget.
Men han tog sine briller op. Jeg kører bilen kun i dem, meget mere praktisk. Nej, jeg plejede at køre også, men på alle måder forsøgte jeg at undgå vanskelige vejrforhold, godt tåge der, tusmørke. Briller er bare smukke. Det mest interessante er, at jeg ikke kan gå ind i dem, det er ikke praktisk for mig, ja, ikke at de vil forvrænge eller mit hoved snurrer, men jeg kan ikke og alt. og i bilen er en sød affære.
Det er, når jeg bevæger mig, det er svært at bære briller, men når jeg sidder bag rattet, og alt andet bevæger sig, er det en helt anden sag, klarhed, kontrast, bekvemmelighed.
Jeg kommer ikke til at vænne sig til dem - jeg kom ind i bilen, satte på mine briller, stoppede, tog af sted og gik.
Måske er det samme forsøg? Det er i barndommen, kan det være nødvendigt at vænne sig til det, og når det var før fyrre, så skete det mig sådan. Jeg er meget tilfreds.

__________________
Forglemmelighed i hendes hjerte

De 2 brugere takkede Megera for denne nyttige post:

Menu af bruger Megera

ægte Kuzkina mor

Vanskeligheden er, at de ikke er vant til at fordreje meget, hovedet er omgivet.

Jeg ville ikke bære disse IMHO (dette er bare min personlige IMHO) Og hvor meget forhindrer din astigmatisme dig? Jeg har 1 på en og -3 (-3.5) på den anden. Det generer mig slet ikke (ttt)

__________________
Kuzkina mor. Hun er

Menu for Oleg-bruger

Lykke sker ikke meget..

Oleg. På grund af ham er der ingen klarhed om synet (kontaktlinser er bedre, men også ikke 100% + de er 0,75 D mere end jeg virkelig har brug for, og dette er en ekstra belastning for øjnene), konturerne er stadig vage. Og jeg vil gerne se normalt. Og briller i mit tilfælde er mere bekvem end linser (selv om du kan hente linser med en astigmacomponent, Torrikov linser, men.) - Der er ingen irriterende virkning på selve øjet.
Megera. Jeg havde alt det samme - progressiv nærsynethed + jeg fik at vide at i disse år var det umuligt at bestemme en lille grad af astigmatisme på grund af manglen på disse enheder i landet. Jeg var genert hintet om astigmatisme for kun 5 år siden, da de valgte de næste briller, da de kontrollerede mit syn på enheden.

__________________
Godt ord og kat flot.
Jeg vil være en voksen passende kvinde, men mød.

Senest redigeret af Эл.Лада den 10.11.2009 kl. 11:45.

Menu af bruger El.Lada

Mit hjerte er polka dot

Jeg har 1 på en og -3 (-3.5) på den anden.

Ol, dette er ikke astigmatisme, men nærsynthed, ligesom Astigmatisme måles i grader. Dette er ikke kortsyn eller oversigter, det er en afvigelse fra horisonten fra normen. Derfor svimmelhed. Du bliver vant til en position, men du vender dig om.

Senest redigeret af daldon 11/10/2009 kl. 12:28.

Menu af bruger daldon

Mit hjerte er polka dot

Denne bruger takkede daldon for dette nyttige indlæg:

Menu af bruger daldon

Side 1 af 8

Her er der: 1 (brugere: 0. gæster: 1)

Dine rettigheder i afsnittet

Du må ikke skrive nye tråde

Du må ikke skrive svar

Du kan ikke vedhæfte vedhæftede filer

Valg af de rigtige briller til astigmatisme og brug af kontaktlinser

Mit navn er Eugene. 26 år gammel. Nærsynethed. Myopi er moderat.

Ved lægen viste det automatiske apparat følgende indikatorer for et år siden:
venstre øje: kugle-3,75, cylinder-3, akse 24
højre øje: kugle - 4,23, cylinder - 2,64, akse 167
medicinsk center afstand - 67.
--------------------

Intet problem iført og iført daglige linser en dag acuvue fugtig med en effekt på -3,75 på begge øjne. Næsten hele dagen. Plus 3-4 timer om dagen arbejdede i dem på computeren.
Han havde også de sædvanlige briller -4.00 på begge øjne.


For nylig sendte venner fra udlandet til deres fødselsdag briller på ovenstående opskrift.

Klædt - Jeg ser, det virker perfekt. Subjektivt er visionen meget skarpere end i linser, men der er naturligvis forvrængninger af rektangulære genstande, som skal være med briller med cylindre. De skulle vænne sig til det.

Kørte deres aften i morges. Jeg besluttede at bære linser -3,75.
Følelser, som jeg begyndte at se i dem meget værre nær og generelt.

Uden skadens vej indtil fjernet hans briller med cylindre.

Spørgsmålet er - er det muligt at bære sådanne briller eller data fra auto-determinanten af ​​synet ikke egnede som en recept, og du skal bruge en læge recept, som som jeg forstår det, skriver ud svagere cylindre og kuglerne selv?

Eller har du brug for at bære en ting, eller linser eller glas med cylindre?

Du kan bruge linser. Det er bedre at vælge toriske linser (med en cylinder), så vil du se bedre i dem. Point skal vælges, så de ikke har forvrængninger og er komfortable. En øjenlæge kan hjælpe dig med dette.

Brug briller er behagelige. Vision er meget skarpere.
Everyday toric linser er som denne (igen, i udlandet)
1 dag Acuvue for Astigmatisme.
Med magt (kugle) er alt klart. Det nødvendige er tilgængeligt.
Men cylindrene er kun -1,75 og -0,25 der er (generelt).
Akse 20, 90 og 180. Jeg er lige sådan en rækkevidde egnet.
Jeg forstår rigtigt, at hvis jeg tager cylindrene -1,75, så vil det være normalt for mine cylindre med næsten -3?
----
Vores oftalmologer har ikke hørt om de sædvanlige daglige, for ikke at nævne de toriske dem, som endda i udlandet er dobbelt så dyre.

Er det fornuftigt at skrive dem ud og prøve? Eller cylindre -1,75 giver det ingen mening at prøve, givet tallene i -3 på enheden.

Punkter vælges empirisk, så patienten er komfortabel. Nogle patienter vil se 100% med briller, andre er nok og syv linjer. Alt er individuel. Din opskrift har en stor cylinder i begge øjne. Måske bliver det mindre behageligt, selvom du bliver mere behagelig. i synsvinklen kan du tabe. Undgå hyperkorrektion! I fremtiden skal du optage briller med en testfel.
Som de siger, bliver du vænnet til gode ting hurtigt, og hvis du bruger briller eller linser med en ufuldstændig korrektion efter brillerne med 100% korrektion, kan det virke som om du er begyndt at se værre. Forresten kan du i dit tilfælde vælge toric cylindriske bløde kontaktlinser.

Bare så syntes det, at han begyndte at se værre i linserne -3,75 (normal).

For toriske linser beskrev jeg ovenstående spørgsmål i et svar til en anden respondent. Det er også interessant at få din mening. Baseret på dit svar kan jeg tage de foreskrevne linser med den nødvendige styrke og cylinder -1,75 og prøv, hvordan det virker.

Sådan skarphed som i disse briller var sandsynligvis ikke med 7 år, fordi Vision faldt gradvist og briller med astigmatisme kompensation behøvede ikke at blive bestilt på grund af deres dyre omkostninger, og så gik kun linser.
Derfor syntes det som om han havde fået synet.

Det viser sig, at med astigmatisme kompenserer hverken almindelige linser eller briller for astigmatisme, og du ser stadig 75% interesse.

Spørgsmålet er - vil det ikke være meget træt eller noget værre end tab af syne fra 100% synskompensation med briller, der svarer til den en-til-en-recept?

Det ser ud til, at i disse briller synes øjnene at være afslappede, og øjnene er som en ørn. Men så snart jeg tager mine briller ud. hoved som om at spinde. Men ikke meget. Der er ingen problemer med stigerne, men på computerne er der små forvrængninger synlige. Det forårsager ikke mange problemer. Man kan vænne sig til, hvis det er sikkert for øjnene som helhed.

linser til astigmatisme (med cylindre)

piger, hej alle sammen.

Her står der et problem.
Om sommeren bliver vi gift, mens min mand har minus vision og astigmatisme. går med briller. vooot.
når jeg tager billeder hele tiden tager jeg af mine briller, fordi "jeg er ikke smuk, jeg får" og som du ved, vil under nadverden hele tiden være fotkat.

fjern briller i princippet muligt. men så vil han ikke føle sig meget behagelig, for det vil være dårligt at se.
så jeg tænkte på linserne. Er der sådan eller ej? det er spørgsmålet.

Objektiver med stærk astigmatisme 8 år

Og hvor er erklæringen?

Billeder:

97fcac7b1.jpg
1ae011ea2.jpg
5266a9bd3.jpg
5d6f650a4.jpg
27158b625.jpg
6a2e35c96.jpg

Billeder:

900b48bb20170708_234725.jpg

Mange tak. Så min datter ønsker hende allerede uden briller, hendes øjne er smukke. Og sporten tager ikke uden linser. Overalt er det første spørgsmål om linser: dans, basketball. Ikke kompleks, fælgen er smuk, men stadig. Og nogle læger, der ser datterens optik, siger, at hun vil se meget bedre med linser. Og jeg forstår korrekt, at i vores tilfælde kun hårde linser? Måske sendes hvor du skal læse mig om dette emne? Efter vaccination i april blev undersøgt i Helmholtz, Excimer, og som det er vagt om linserne, siger de overalt, når de ser barnets optik.

Meddelelse tilføjet kl. 00:33

Og et andet spørgsmål, hvis jeg kan. Efter din mening vil Lasik i tilfælde af en datter kun forværre situationen, og det er bedre at ikke rette laseren med begyndelsen af ​​18 år?

Gulnara Vladimirovna, mange tak for afklaringen! Jeg får feedback på linket. I Helmholtz er der også en afdeling for kontaktvisionskorrektion. Men to gange i 7 år i Helmogolts og meget mærkelige indtryk i organisationen af ​​processen. Det var så svært at finde en specialist, som du stoler på barnets helbred, og nu forstår jeg, at udvælgelsen af ​​linser er en meget alvorlig proces. Så jeg vil have anbefalinger. Mange tak for afklaringen.

Meddelelse tilføjet kl. 23:55

Beklager, men det virker ikke? Ifølge beskrivelsen fra +4 til -9 dioptere. Hvad jeg ikke forstår?

Indsendt Indsendt 10/07/2017 kl 21:16

ACUVUE® OASYS til ASTIGMATISM på et andet websted, sådanne linser fortalte mig, at de ville gøre. Interesseret i din mening. Jeg forstår, at udvælgelsen er obligatorisk, jeg har allerede tilmeldt mig en læge i slutningen af ​​den næste uge. Jeg kan bare ikke forstå. Hvis individuelt lavet, hjælper Excimer mig ikke. På samme sted kan de ikke blot afhente linserne, fordi vi individuelt skal producere dem i laboratoriet, som du rådede om den nye, de bliver valgt, men de kan ikke stole på andres valg. Jeg vil bare ikke betale to gange for det samme, i betragtning af at jeg har mistanke om, at linserne ikke vil være billige.

Hvilket er bedre at vælge kontaktlinser til astigmatisme: brugsregler og de bedste producenter

Kontaktlinser til astigmatisme er et af de mest komfortable korrigerende midler. De er nemme at bruge, bekvem og æstetisk. Korrekt valgte linser skaber ikke nogen problemer, der giver skarphed og høj livskvalitet.

Er det muligt at bære linser med astigmatisme?

Mange mennesker, der lider af astigmatisme og har tidligere brugt almindelige kontaktlinser, vil gerne vide, om de kan fortsætte med at bruge deres sædvanlige optik. Desværre er det nødvendigt at dele med enkle linser, og her er hvorfor: de bevæger sig let, hvorfor billedet er forvrænget. Men de specielle toriske linser, som i fremtiden vil blive brugt, er altid arrangeret som de burde være, og derfor vil "billedet" foran dine øjne se tydeligt og skarpt ud.

I øjeblikket er der sådanne sorter af toriske linser: hård og blød.

  1. Hårdt. På trods af at navnet selv lyder skræmmende, er denne optik ekstremt nem at bruge. Det giver en fremragende synkorrektion, der maksimalt understøtter hornhinden, tjener i lang tid (fra 1 til 2 år), og det er også vigtigt, at det er billigt. Hårde linser er lavet af specielle polymerer, der tillader luft at passere igennem, så iltens sult truer ikke hornhinden. På dette tidspunkt lykkedes mange at mistanke om noget slags trick. Han er virkelig. For at vænne sig til hårde linser, vil det tage omkring en måned daglig slitage. Beslut dig at slappe af et par dage - du bliver nødt til at starte hele tiden igen. Desuden er ikke alle dem egnede.
  2. Blød. Denne type optik til slid med astigmatisme syntes ikke så længe siden. Bløde toriske linser ligner en tynd film, der passer perfekt til hornhindeformen og giver trøst til synets organer. Det er meget nemmere at vænne sig til denne type linser end for hårdt.

Du bør dog ikke regne med høj billedkvalitet i dette tilfælde. Gentagelse af hornhindeens specifikke form sammen med alle sine uregelmæssigheder kan bløde linser ikke give tilstrækkelig stivhed, hvilket betyder at du vil se værre i dem.

Linser til astigmatisme og nærsynthed

Astigmatisme i kombination med nærsynthed (nærsynethed) er et almindeligt fænomen, korrekt korrigeret ved hjælp af korrekt udvalgte kontaktlinser.

Valget af toriske linser til korrektion af myopisk astigmatisme er baseret på:

  • Antallet af minus dioptere;
  • Cylinderakse;
  • Center tykkelse;
  • Optimal til patientens organer med henblik på at se diameter og krumningsradius.

Silikonehydrogel er det bedste materiale til sådanne linser, især når patienten først skal bruge dem.

Afhængigt af sygdommens kompleksitet og grad kan tilstanden af ​​at bære toriske linser med myopisk astigmatisme være (som læge ordineret!):

  • Dagtid - kun i dagtimerne, inden du går i seng, placeres i en beholder med en desinfektionsmiddel;
  • Fleksibel - slid dag eller to, uden at fjerne;
  • Langt - i syv dage;
  • Permanent - slid i en måned.

Linser til astigmatisme og fremsynethed

Astigmatisme og langsynethed er en mindre almindelig kombination end myopisk astigmatisme, men det forekommer også nogle gange. Korrektion af denne defekt ved hjælp af linser er også mulig, men de er mindre almindelige end astigmatiske linser, der korrigerer nærsynthed.

Når man vælger linser til korrektion af hypermetropisk astigmatisme, bør man først og fremmest stole på sådanne indikatorer som:

  • Antallet af plus dioptere;
  • Cylinderakse;
  • Center tykkelse;
  • Krumningsdiameteren og krumningsradiusen, som er optimal for patienten.

Typisk tilbyder producenter af diffuse linser til myopisk astigmatisme også at samle linser til fremsynethed. De bedste er toric silicone hydrogel, som lader luften igennem, så de kan bæres i op til en måned uden at fjerne. Sandt nok passer ikke alle patienter med denne måde at bære på. De fleste slidlinser er designet udelukkende til dagtimerne og anbringes natten over i en desinfektionsopløsning. Populære og dem der kan bæres i to eller tre dage i træk.

Hvilket er bedre

Før man går videre til udvælgelsen af ​​kontaktlinser, er det nødvendigt at evaluere ikke kun deres fordele, men også deres ulemper.

Oftalmologer står overfor tilfælde, hvor der opstår alvorlige komplikationer hos patienter på grund af brug af hårde linser. Dette skyldes deres tykkelse, langsigtet tilpasning og det faktum, at når du bruger stive linser bliver øjnene meget mere følsomme, end hvis der anvendes bløde dem. Typiske problemer, der kan forårsage hårde linser: Ændrer, at hornhinden undergår dem, mens de bærer dem, og nedsat syn på grund af konstant mangel på ilt (hvis optikken er lavet af lavkvalitetsmateriale).

Bløde linser har deres ulemper. For eksempel, hvis du bruger dem for længe, ​​kan der forekomme signifikante ændringer i hornhinden, hvor patienten ikke kan behandles med excimer laser vision korrektion for at slippe af med astigmatisme. Få mennesker ved, at du kan bruge dem uden sundhedsskader ikke mere end 5-7 timer om dagen; hvis længere, vil inflammation begynde. På trods af alle forsikringer fra sælgere "blæser" bløde linser meget mindre, hvilket er mere tæt (sammenlignet med hårde linser).

Derfor er det uomtvisteligt at svare på hvilke linser der er bedre. For at forstå dette skal du ikke kun lytte til lægenes råd og udtalelser om foraene, men også til dine egne følelser. Hvad der virkelig passer dig, efter en periode med tilpasning, stopper du næsten ikke.

Anbefalinger til det rigtige valg

Korrekt vælge kontaktlinser til astigmatisme korrektion er kun mulig ved hjælp af en erfaren oftalmolog. Høring er så meget mere nødvendig, fordi der er en række vigtige begrænsninger for brugen af ​​optik af denne art, herunder:

  • allergier;
  • glaukom;
  • Tilstedeværelsen af ​​den inflammatoriske proces.

Valg af de korrekte linser er baseret på computerdiagnostik. Hovedbetingelsen - øjnene, der bærer kontaktlinser, skal være behagelige. Hvis du efter 15-20 minutter efter at have oplevet smerter og smerter i øjnene, passer sådan optik ikke dig. Du skal fokusere på smerte. Svimmelhed, mild hovedpine og kvalme, der ofte opstår i starten af ​​linser, er midlertidige. Det er nødvendigt at vænne sig til den nye optik, da de straks passerer.

Erfarne eksperter advarer: Prøv ikke at have linser i lang tid fra den allerførste dag. Start fra 15-30 minutter, hver dag øger opholdet i dem for en kvart time.

Hvis linserne er perfekte til dig, skriv ned deres diameter, diopterstyrke og baseline hornhinderadius. Så, du kan få dem til enhver tid bekvemt for dig, uden at ty til hjælp fra en læge - hvis du siger, at du taber eller ved et uheld er forkælet.

Sådan plejer du linser

Pleje torichesky kontaktlinser er nøjagtigt de samme som for almindelige. Den består af følgende:

  • Overhold hygiejnereglerne - smid straks linserne til daglig brug, og dem, der bæres gentagne gange, anbringes i en beholder med en ren opløsning;
  • Intet behov for at bruge linser længere end normalt. Hvis du bruger ugentlige, er det tilladt (selvom det ikke er ønskeligt) at sætte dem på igen for at nå optikken og købe nye. Før du bruger dem i flere måneder, er det fyldt med udviklingen af ​​farlige komplikationer, herunder blindhed.
  • Kontroller linsens tilstand. Bemærk den mindste skade, straks slippe af med dem. Brug af sådanne linser er umuligt: ​​Synet vil begynde at forværres skarpt.
  • Hvis det er muligt, skal du vælge linser til dagen iført. De er mere hygiejniske, behøver ikke pleje, garanteret at være rene og helt sikre.

Typer af linser

I øjeblikket er der et stort udvalg af toriske kontaktlinser, både hårde og bløde.

sej

Afhængigt af materialet:

  • Polymer - lavet af specielle hårde polymerer, der holder fast form under hele levetiden;
  • Polymer silicone - lavet med tilsætning af silikone; De er fleksible og bekvemme, de udfører ilt godt.

blød

Afhængigt af materialet:

  • Hydrogel - "åndedrættet", godt passere ilt;
  • Silikonehydrogel - har endnu bedre sammenlignet med den tidligere åndbarhed, men indeholder mindre fugt og er ikke så behagelig, når den bæres som hydrogel.
  • En-dag - designet til engangsbrug, ideel til dem, der sjældent bruger linser, fordi der ikke er behov for ekstraomkostninger til meget dyre plejeprodukter;
  • Planlagt udskiftning - designet til en periode fra 1 uge til 3-6 måneder.

Toriske linser er farveløse, men i nogle optikker kan de på kundens anmodning males. Dette vil give deres indehaver ikke kun akut vision, men også originalitet.

Liste over de bedste producenter

Air Optix til astigmatisme

Præcisionsbalance 8/4 Design kontaktlinser. Disse linsers egenart er, at de er noget fortykkede i bunden, som følge af, at de holder fast i hornhindeoverfladen temmelig tæt. Designet til korrektion af astigmatisme af svag grad, men med passende valg, kan du finde linser, der ville rette enhver synsforstyrrelse fra 6 til -12 dioptere. Det anbefales ikke at købe dem til begyndere, da det er svært at vænne sig til dem på grund af fortykkelsen. Men for dem, der kender førstehånds linserne, er denne mulighed egnet. De kan bæres i op til seks måneder.

Biofiniti Toric

Toriske linser, der tillader at korrigere svær astigmatisme. Levetiden for disse linser er relativt lille - kun en måned. De mærkes næsten ikke for øjnene, mens de bærer. Et interessant træk ved disse linser er, at de er lavet af silikonehydrogel, det vil sige permeabelt for luft. Det er derfor, at de er ideelle til personer, der kun brugte briller før: det er meget nemt at vænne sig til dem. De har kun en ulempe - den høje pris.

Acuvue Oasys for Astigmatisme

En anden mulighed silikone hydrogel linser. Noget billigere end den tidligere version, men deres levetid er kun fjorten dage, hvorefter de kræver udskiftning. I betragtning af at de ikke er meget billigere end de tidligere, er det uhensigtsmæssigt at købe dem, da prisen er omtrent den samme med hensyn til omberegning. Giver dig mulighed for helt at korrigere astigmatisme af små og mellemstore grader.

Acuvue fugtig til astigmatisme

Billige en-dags linser. De kan bruges, hvis en person, der lider af astigmatisme, har brug for lidt tid til ikke at bruge briller. Fås i specielle hermetiske pakker og kræver ikke forberedelse til brug eller plejeprodukter. På trods af at de også er siliconehydrogel, er deres iltgennemstrømning ret lav på grund af manglen på behov for daglig slitage.

Biomedics toric

Objektiver, der kan bæres i en måned. Dårlig oxygen er forbi, men hvert par er billigt. Desværre sælges de kun i sæt af seks linser, hvilket kan skabe ulejlighed, hvis den første ikke virker. Formen på disse linser er allerede forældet, hvorfor de kan skifte eller endda falde ud. De tillader korrigering af astigmatisme af lav og mellemlang sværhedsgrad, men det anbefales ikke at bruge dem uden specielt behov - risikoen for hypoxisk hornhindebeskadigelse er for høj.

Gennemsnitlige priser

Kontaktlinser Air Optix til astigmatisme koster omkring 700 rubler.

Biofiniti Toric er meget dyrere - deres pris overstiger 1700 rubler.

Acuvue Oasys for Astigmatisme er meget billigere - 850 rubler, men deres levetid er to gange mindre.

En-dags linser Acuvue Fugtig til Astigmatisme er meget billige - kun 40 rubler per par.

Biomedics toric, på trods af det forældede design, er stadig efterspurgt. Prisen for en pakke med seks linser er kun 450 rubler.

Hvor kan man købe billigere

Astigmatiske kontaktlinser for første gang bør kun vælges af en erfaren læge. Du bør ikke selv søge efter billige linser, men det er bedre at kontakte den nærmeste optik, hvor du vil lave et professionelt udvalg af briller. Der arbejder normalt økologer med erfaring, som straks siger, hvilke linser der er behov for. For at komme i gang skal du få det, de anbefaler at få en prøve af emballagen og vejledningen. Bagefter kan du selvstændigt søge efter det samme i onlinebutikker til en meget lavere pris - som f.eks. Ochkov. Nej, ShopLinz, Ochkarik, mine øjne eller bestille hos Aliexpress.

Kontraindikationer

På trods af at brug af kontaktlinser er den mest bekvemme og forholdsvis billige måde at rette op på, kan ikke alle bruge det. For eksempel er det strengt forbudt at bruge linser, når:

  • blefaritis;
  • glaukom;
  • dacryocystitis;
  • keratitis;
  • conjunctivitis;
  • skelen;
  • xerophthalmia;
  • Subluxation af linsen;
  • rindende øjne;
  • Tuberkulose.
  • Dette skyldes de almindelige symptomer, der er karakteristiske for de ovennævnte sygdomme:
  • Smertefornemmelser;
  • Rezu i øjnene;
  • Rød sclera;
  • Øjenlågets ødem;
  • Flot tårer
  • Øgede følsomhed af synets organer.

På baggrund af sådanne symptomer vil selv en korrekt valgt linse forårsage en følelse af alvorligt ubehag.

Ikke så længe siden blev diabetes inkluderet i listen over kontraindikationer, dog har en dags linser fuldstændigt løst dette problem.

Det anbefales ikke at bruge linser under forkølelse. Med forkølelse er udstrømningen af ​​tårevæske mærkbart værre. Hertil kommer, at forkølelser ofte ledsages af øjenlidelser, der forårsager vira. Dette er en midlertidig kontraindikation. Så snart dit helbred genopretter, kan du vende tilbage til linserne igen.

En af kontraindikationerne til brug af kontaktlinser er modtagelse af vasokonstrictor og diuretikum på grund af bivirkninger - tørhed af slimhinderne, der opstår under deres modtagelse. Under behandlingen er det bedre at bruge briller, da selv fugtgivende dråber ikke vil være i stand til helt at fjerne en person af fornemmelsen af ​​ubehag.

Professionelt udvalg og passende pleje vil gøre kontaktlinser fra astigmatisme dine pålidelige assistenter. Sundhed for dig og dine øjne!

anmeldelser

Kære læsere, din mening er meget vigtig for os - så vi vil gerne give feedback på kontaktlinser til astigmatisme i kommentarerne, dette vil også være nyttigt for andre brugere af webstedet.

"Hvis du sammenligner kontaktlinser og briller, er det himlen og jorden. Sammenlignet med brillerne i linserne ser du alt meget klarere og lysere, og der er ingen sammenligning med hensyn til æstetik. Det eneste øjeblik, der forårsagede mig spænding, var behovet for at sætte dem til og fra hver dag. Men alt viste sig at være meget lettere end jeg troede. En uge senere blev denne procedure lige så naturlig for mig som at børste mine tænder. "

"I forbindelse med myopisk astigmatisme blev jeg foreskrevet hårde kontaktlinser. Han led dem voldsomt, selv om han på råd fra en læge begyndte at bære fra 15 minutter om dagen og gradvist øgede tiden. Da jeg nåede timen, kunne jeg ikke stå fast: smerten og følelsen af ​​et fremmedlegeme i øjet var simpelthen uudholdeligt. Som følge heraf kastede jeg dem væk og tog ikke flere risici. Jeg ved, at mange mennesker roser bløde linser, men nu tænker selv tanken på dem i mine øjne. "