Search

Kontaktlinser Alcon Air Optix Hydraglyde - anmeldelser

Før du køber et produkt, i dette tilfælde Dailies (Alcon) Total 1 (30. Det er bedre at læse anmeldelser om det først. Se hvad andre ejere skriver om Dailies (Alcon Total 1 (30 linser), giv din mening og køb en

Hvis du ikke er klar til at købe, så kig på specifikationerne, læs priserne eller læs diskussionen.

Alle anmeldelser

Bedømmelse: 4 - Anmeldelse: 3416641 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Fordele: Yderfladen er rigtig meget glat. Jeg bruger en astigmatisk linse (desværre er der ingen version Total1 for astigmatisme), og den anden er normal, så forskellen er umiddelbart synlig. Hvis den sædvanlige linse (jeg bruger acuvue oasys) for at fjerne er der ikke noget problem - det holder praktisk talt til en tør finger, så denne Total1 er meget glat, og fjernelsen er noget vanskeligere. Selv efter en hel dag i brug.
Total1 er også ret tynd og blød linse sammenlignet med de samme acuvue oasys, som føles meget mere stiv. Total1 på øjet er næsten ikke følt.
Generelt, hvad angår komfort er alt på et fremragende niveau.

Ulemper: Total1 diameter er 2 mm mindre end Oasys. I kombination med Total1-linsens subtilitet og blødhed giver dette en ikke særlig sikker installation af linsen på det rigtige sted. Periodisk set i synsfeltet er der nogle forvrængninger, billedet er sløret. Du skal lukke øjnene, vende øjnene og blinke lidt, hvorefter linsen er i den rigtige position igen, og alt bliver normalt. Den samme historie sker nogle gange, når du skal se ned eller sidelæns. I retfærdighed vil jeg sige det med acuvue oasys, dette sker også nogle gange, men meget sjældnere.
Til dette skudt en stjerne. Resten af ​​linsen er meget behagelig.

Kommentar: Generelt kan dette objektiv være en god mulighed for personer med følsomme øjne, der ikke er egnede til andre linser på grund af tørhed eller tryk på øjnene. Jeg håber Alcon vil frigive flere produktlinjer med dette materiale (for eksempel beskriver beskrivelsen på Yandex at materialet er siliconehydrogel, selv om Alcon selv kalder det et vandgradientmateriale), fordi Dette er et meget godt materiale med hensyn til øjenkomfort.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 3416640 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: blødt, slet ikke følt

Ulemper: følsom over for mekanisk stress

Kommentar: brand! Jeg har meget følsomme øjne, jeg forsøgte at bære tre mærker på samme tid: Alcon, Aquaview, Cooper Virus. Vandt Alkonovskie. Blødt, let at klæde sig og ikke følt i løbet af dagen.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 3372050 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: ikke følt

Ulemper: ikke fundet

Kommentar: Jeg har altid købt en dags linser, jeg har det til tider. Og alt fordi det er ubehageligt, ubehageligt, forstyrrer øjet og kan ikke bære mere end 4 timer. Jeg troede individuel intolerance over for linserne, så lægen sagde. Stadig ventede jeg at købe disse linser og fortryde det ikke! Glæde i de allerførste sekunder! Passeret i dem hele dagen, ingen ubehag og tørhed. Ja, linserne er ikke billige, men de er det værd.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 3354381 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Ingen tørhed og brændende øjne. Kan bæres fra morgen til nat. Tyndt, øjet mærker dem ikke.

Kommentar: Jeg forstår ikke kommentatorer, der skriver, at de er svære at skyde. Min erfaring med at have linser i 4 måneder, jeg bærer dem ikke hver dag, for det meste i weekenderne. Dressing er stadig svært, men det er meget nemt at tage dem af. Jeg har lige vådt det med vand, tørre mine hænder, tag det ned og tag det ud. Intet kompliceret. Jeg prøvede linserne i et andet meget berømt mærke, de kunne ikke lide det, de tørre øjet, jeg føler "sand".

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 3334635 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Ulemper: I en måned

Kommentar: Hej, min vision er 9,5. De lavede retinal styrke med en laser. Brokkede slimede øjne. 2 år kunne ikke bære linser. Selv 15 minutter passerede ikke i linserne, øjnene brændte ikke bare. Horror. Som kun
forsøgte ikke. Og kun disse linser kom op til mig. Jeg bærer dem komfortabelt!

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 3334634 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Jeg føler mig meget behagelig i disse linser hele dagen, mine øjne bliver ikke trætte, der er ingen tørhed!

Kommentar: Jeg er glad i forhold til andre mærker af linser, disse fortjener virkelig 1 st plads!

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 3314648 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Mens de bedste linser fra det jeg har prøvet.

Ulemper: Kære. Ja, nogle gange bliver de ikke straks fjernet, men her skal du bare vænne sig til det. Jeg bærer det ikke altid for første gang.

Kommentar: Jeg har linser ikke så længe siden - i flere år. Da jeg først besøgte Optics, blev jeg rådgivet og solgt en dags linser af et andet populært mærke, og hvad skuffelse var det at forstå, at allerede 3 timer efter at have sat på linserne, blev jeg forfærdeligt plaget af tørheden i mine øjne. Permanent instillation i øjnene bragte kun kortsigtet relief. Som et resultat begyndte jeg at undersøge egenskaberne ved alle linserne i vores marked og kom ind i disse linser. Jeg prøvede dem og til sidst skete der et mirakel - jeg kan endda glemme, at de er foran mine øjne. Ved optagelse skal du rulle øjet op og holde øjenlåg med fingeren ved at berøre linsen øverst i øjet. Så laver du en glidende bevægelse og linsen skal tage fat på.

Bedømmelse: 1 - Anmeldelse: 3264160 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Hvad skal man sige? De sad perfekt.

Ulemper :. men jeg tog dem af i en halv time. Og det er med min 8 års erfaring med at bære alle slags linser! Jeg er bange, jeg var ikke bange, jeg gned mine øjne og nu bærer jeg ikke peberbrød.

Kommentar: Måske er de øverste, men for mig at skyde dem har han stadig et hoved. Jeg vil ikke anbefale det til nogen.

Bedømmelse: 1 - Anmeldelse: 3246424 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Intet særligt, ikke bedre end konkurrenter

Ulemper: Fjernet meget hårdt, første gang står over for en lignende. Som følge heraf fik han hornhinde erosion. Månedspause og igen det samme problem. Den ydre overflade er utroligt glat, og linsen sidder fast. Hike igen optjent erosion (((

Kommentar: En stor skuffelse, køb aldrig igen.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 3180739 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Fordele: Helt forskellige følelser, i modsætning til andre linser (erfaring med kontaktlinser i mere end 10 år). Øjet ved slutningen af ​​dagen tørrer ikke, rødmer ikke, der er ingen følelse af "sand i øjnene". Sandt, min erfaring med disse linser har på ugen, lad os se hvad der er næste :)

Ulemper: ikke fundet

Kommentar: Med hensyn til nogle få bemærkninger, er det ubelejligt at skyde - fuldføre tull. De er simpelthen noget tyndere end normalt. For en person, der bærer linser i årevis, trækker dem ud af hans øjne er et spørgsmål om sekunder) Tage, jeg anbefaler.

Bedømmelse: 4 - Anmeldelse: 3180738 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Flyt ikke ud, næsten hele dagen er ikke følt

Ulemper: Efter kontakt med vand (brusebad, pool) strammer, er det ubelejligt at fjerne, ved slutningen af ​​dagen føler tør

Kommentar: Jeg har glemt at tage det af et par gange og vasket det i dem - det er næsten umuligt at tage det af bagefter, de sidder bare fast, ventede i 5 minutter, stadig ikke handlede, gjorde yderligere 5 minutter smerte, knap grave det ud. Tilsyneladende i poolen og havet er heller ikke det værd.

Bedømmelse: 4 - Anmeldelse: 3180737 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Fordele: I øjeblikket er toplinser til følsomme øjne.

Ulemper: Materialet er tilsyneladende meget, meget tyndt og følsomt over for mekaniske skader. Ved første indsættelse af linserne blev de flere gange presset (ikke meget) og skiftede ikke meget omhyggeligt fra hånd til hånd, hvorefter der var zoner med "uklarhed" (dårlig synlighed) - tilsyneladende i disse områder blev linsematerialet tyndere på grund af unøjagtig installation. Jeg har ændret linserne (installeret på en ny måde, mere omhyggeligt og omhyggeligt) og alt blev perfekt. Konklusion: Meget tyndt og følsomt linse materiale, pas på.

Kommentar: Hvert år prøver jeg de øverste linser af de tilgængelige, i håb om fremskridt inden for fugt og luftpermeabilitet, og hver gang - røde øjne, irritation og tilbagevenden til brillerne. Disse linser er ikke perfekte, men det er de første linser, der ikke forårsager rødme af øjnene ved slutningen af ​​dagen og en følelse af "sand" i øjnene.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 3120799 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Komfortabelt, du føler ikke øjnene, høj kvalitet

Ulemper: de eksisterer simpelthen ikke

Kommentar: Mange skriver, at de er dyre, men de er blot pennier for det du ser perfekt, og du bemærker ikke, at du har en linse foran dig

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 3029992 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Ingen tørre øjne

Ulemper: Det er nødvendigt at nøje overholde anbefalingerne om klaringstidspunktet

Kommentar: Modtaget 10 par fra producenten på lageret. Objektiver, selvfølgelig, ideelle, føles slet ikke i øjnene. Hvis prisen ikke bidrog, ville videregive dem med glæde, men desværre.
Det eneste er, at når hun ved et uheld faldt i søvn i dem, rev hun ud med øjnene, hun strammer fast. Pas på.

Bedømmelse: 4 - Anmeldelse: 3029991 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Fordele: Sikkert i mit tilfælde med tørre øjensyndrom (ellers kræves personlig rådgivning af en øjenlæge).

Ulemper: Hver pakke (30 stk.) Find 1, 2 linser med uhensigtsmæssige dioptre. Hvis i morgen ikke kommer til at fange det, går hele dagen i ubehag

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 3029990 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Fordele: 1) Disse linser føles ikke på øjnene hele dagen. Selvom du sætter dem tidligt om morgenen og tager dem ud sent om aftenen eller endda om natten - er de stadig komfortable.
2) Let at sætte på og tage af.
3) Det er meget vigtigt for mig, at de passer til typisk kontorarbejde - 8-10 timer om dagen foran en computer.
4) Uden allergi, uden øje og hovedpine uden fugtgivende øjendråber.

Ulemper: Fandt ingen væsentlige ulemper.

Kommentar: Jeg vil anbefale til folk, der har prøvet mange forskellige mærker af kontaktlinser og ikke har fundet de ideelle til sig selv. Nå og snarere de mennesker for hvem kvaliteten af ​​produktet kommer først.

Bedømmelse: 4 - Anmeldelse: 2990466 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Forårsager ikke tørre øjne
Tilgængelighed i enhver optik
Let at sætte på
Let at skyde
Der er ingen følelse af sand i øjnene

Kommentar: God eftermiddag!
Jeg prøvede disse linser og var tilfreds. Komfortabel iført op til 12 timer, så det er bedre at bruge øjendråber eller fjerne linser. Der er ikke noget tørt øje, linsen er tæt, men ikke følt på øjnene. Ingen problemer med at donere.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2960943 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Fremragende linser! Tynd, fugtet, meget behageligt for deres øjne. Den efemere - det er selvfølgelig meget praktisk, ikke gider med containere, rengøring, dråber. Om morgenen bærede jeg det, om aftenen tog jeg det af)

Ulemper: Jeg er bange for at glemme at fjerne

Kommentar: Det vigtigste er, at jeg ikke føler dem hele dagen lang) De er meget hjælpsomme i at rejse.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2935443 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Fordele: Gradient fugtindhold system, forårsager ikke brænding og tørhed, glat overflade. Jeg anbefaler!

Ulemper: Ikke identificeret

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2935442 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Fordele: Dette er det bedste produkt i øjeblikket, som findes både på det europæiske og det russiske marked!

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2935441 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Fordele: Fremragende linser, tynde, vandtætte og behagelige at bære

Ulemper: ikke fundet

Kommentar: Jeg skiftede til disse linser med Acuvue Moist, jeg glemte ubehag i mine øjne, tørhed og brændende. anbefale

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2935440 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Fordele: Manglende tørhed hele dagen, iført komfort

Kommentar: Smukke linser, som du simpelthen glemmer mens du bærer - ikke forårsage tørhed, må ikke øre øjnene, der er ingen "sand" virkning i øjnene. Selvfølgelig, en af ​​de bedste mærker på markedet. Anbefales!

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2935439 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Lette at sætte på og tage af, kræver ikke ekstra pleje, mindre ofte begyndte at bruge fugtgivende dråber

Ulemper: høj pris

Kommentar: På råd fra en øjenlæge henledte opmærksomheden på dette mærke. Først tænkte jeg, at lægen bare ønskede at tjene og sælge dyre linser, så købte de dem ikke. For en tid siden besluttede jeg at kontrollere mine egne følelser. Linserne er virkelig behagelige, må ikke forårsage tørhed og brændende i øjnene, dråber kræves sjældnere. I dette tilfælde har reglen arbejdet: dyrere, bedre.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2935438 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Objektiver føler virkelig ikke på øjnene hele dagen.
Øjne fugter hele dagen, må ikke rødme.
Ingen tørhed.
Skal ikke af.
Tysk produktion.

Ulemper: Dyrt.
Ingen linser til personer med astigmatisme.
Der er ingen laser markering på linserne selv (hvor er den forkerte side) - for begyndere ville det være nyttigt

Kommentar: Fremragende linser, det eneste negative er prisen på en høj. Inden DAILIES TOTAL 1 brugte jeg Acuvue Moist i ca. 5 år, og prøvede regelmæssigt at prøve noget nyt på linsemarkedet. Det første sted jeg har prøvet er DAGER TOTAL 1, jeg har brugt i en måned, jeg bærer det klokken 7 om morgenen og tager min linser om 12 om morgenen, føler jeg ikke tørhed i mine øjne. Det eneste der er ingen linser til personer med astigmatisme.

Bedømmelse: 4 - Anmeldelse: 2935437 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: - kan bæres hele dagen uden ubehag
-intet øje med tør øjne
-let at sætte på

Ulemper: - fuzzy synlighed nær
-nogle gange svært at skyde

Kommentar: Jeg er tilfreds med linserne, for i forhold til andre virksomheder kan jeg bære dem hele dagen og mine øjne gør ikke ondt. For mig er dette et vægtigt argument, så jeg vil bruge dem.

Bedømmelse: 3 - Anmeldelse: 2935436 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Fordele: Linserne er meget elastiske og samtidig uigennemtrængelige i øjnene, de sidder med en krumningsradius på 8,4 perfekt, falder ikke ned, må ikke blande sig. De er en-dag, hvilket er praktisk og praktisk med en aktiv livsstil.

Ulemper: - Man kan ikke undvære dråber i øjnene om aftenen, og de sparer halvdelen af ​​det.
- Jeg kan sige at med en krumningsradius på 8,7, linserne næsten ikke passer, var min mand ikke komfortabel med dem fra den første dag på.
- Gennemsnitlig værdsætter 1700r. i 15 dage 30 stk. (ikke damp)

Kommentar: Den første dag var vidunderlig, og siden om morgenen kunne jeg ikke glæde mig over resultatet, indtil der var gået 10 timer med iført linser - om aftenen kunne jeg ikke holde tårer i ordets bogstavelige betydning. Der var smerter og brændende. Jeg var heldig at jeg allerede var hjemme og kunne straks fjerne dem. Ak, den næste dag skete det hele igen, men i stedet for kramper og brændende begyndte der en aftenens øjne og behovet for dråber om aftenen at dukke op.
Generelt er forholdet mellem prisen og de problemer, der er opstået, ikke så ubehageligt værd, desværre.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2935435 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Jeg satte dem ind og der var ikke noget ubehag med det samme, jeg huskede ikke om dem i løbet af dagen. På den første dag bar jeg dem omkring 10 timer, jeg glemte næsten at tage dem af, de var meget komfortable. Men næste gang jeg måtte gå med dem omkring 16 timer, så ved natten følte jeg allerede ubehag, der var en følelse af, at de begyndte at bevæge sig ud af eleven. Generelt er linserne gode til at bære op til 12 timer, så jeg anbefaler, hvem behøver det ikke længere.

Ulemper: Ubehag efter 12 timers brug.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2935434 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Glem dem. Ikke følt før vores øjne.
Ingen tørhed.
Let at bære.

Ulemper: ikke fundet fejl

Kommentar: Meget tilfreds med disse linser. Jeg købte dem tilfældigt og fortryder det slet ikke. Mine øjne følte mig ikke så behagelige endnu. Når jeg faldt i søvn i disse linser, og om morgenen huskede jeg dem, da jeg lige havde lagt på mine briller.
Jeg har brugt dem i næsten en måned og sandsynligvis i fremtiden vil jeg kun købe Alcon linser.

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2935433 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Objektiver er ikke behagelige, bare ikke følte i øjet! Samtidig er de lette at tage af og sætte på. Da hun begyndte at bære dem, var hun overrasket over at finde ud af, at behovet for dråber til at fugtige øjnene var fuldstændigt elimineret. Jeg plejede at begrave dem i mine øjne mindst to gange om dagen: før linserne og i lange perioder med arbejde på computeren.

Ulemper: Er det prisen :) Men de er det værd, øjen sundhed og komfort i løbet af dagen er den dyreste.

Kommentar: Det er ikke ofte, at du møder linser med en krumningsradius på mindre end 8,6. Jeg har brug for en af ​​disse, og jeg kigger efter linser med denne parameter. Jeg fandt Dailies Total 1 fra Alcon (de har 8,5)

Bedømmelse: 5 - Anmeldelse: 2935432 - Dato: 2019-02-02 11:05:00

Plusser: Ikke følt før vores øjne
Pris - Kvalitet
Holdbar og blød
Let at sætte på og tage af.
Øjene ånder og tør ikke
Ingen sand følelse

Kommentar: Daglige udskiftningslinser kræver ikke pleje, og hvor dejligt det er at have et nyt par hver morgen! Jeg føler mine øjne friskhed, jeg føler dem absolut ikke, og jeg vil slet ikke skyde!
Det er meget vigtigt, at jeg i løbet af dagen ikke føler tørre øjne, siden før jeg var nødt til at bruge fugtgivende dråber. Mine øjne trækker vejret og føler mig ikke træt!
Jeg vil være særlig opmærksom på materialet: holdbart, men samtidig blødt nok, så linserne er lette at bære og fjerne.
Det største plus og indtryk for mig var en dagsrejse fra Skt. Petersborg til Bangkok i et par linser! Jeg bar dem bare før dagen og glemte det! Takket være linserne fra Alcon savnede jeg ikke et eneste øjeblik i min ferie!
Jeg anbefaler stærkt linserne til mine venner og bekendte, der har synsproblemer, kun med disse linser er kvaliteten af ​​mit liv forbedret!