Search

Kontaktlinser Acuvue Oasys - anmeldelser

tilgængelighed, solgt overalt

kvaliteten er god (se anmeldelse)

Desværre er der få konkurrenter, og generelt er disse de bedste i luftgennemtrængelighed

det er umuligt at falde i søvn med dem, skibe briste

1 gang kom på tværs af et ægteskab, men det er i flere år, så det vil gå
bære klogt, jo mindre jo bedre)

Ideel brug på gaden og i brillerne.

Ellers bliver øjnene trætte, visionen forværres (jeg bekræfter ikke, men det forekommer på grund af linserne)

Du skal også vælge løsningen korrekt og overraskende for hver person, han har sit eget eksperiment. Den rigtige løsning gør fugterne rent faktisk fugtige.

Kontaktlinser akuvyu anmeldelser

Acuvue - kontaktlinser til øjne (anmeldelser)

Visionsproblemer opstår i den moderne verden i næsten hver femte person. Nogen foretrækker at bære briller, nogen - kontaktlinser. Fordelen ved sidstnævnte er bekvemmeligheden i at bære: tag dem ikke af og læg dem så ofte som briller. Men vælg kontaktlinser bør være mere omhyggeligt, fordi de er i direkte kontakt med øjet. Nogle mennesker oplever forskellige ubehag fra linserne, det sker, at selv en allergisk reaktion vises på dem.

Vi foreslår at du overvejer beskrivelsen og funktionerne i kontaktlinser Acuvue fra den medicinske producent "Johnson and Johnson."

beskrivelse

Acuvue kontaktlinser har længe været kendt i USA. Det første par blev løsladt for otteogtredive år siden. Siden da har de stor efterspørgsel over hele verden og har samlet en masse positive tilbagemeldinger.

Acuvue-kontaktlinser er designet til at forbedre din vision uden at ændre din øjenfarve (kun hvis de ikke er farvede). De hjælper med nærsynethed og hyperopi.

Linsens yderste limring er lidt mørkere, hvilket øger kontrasten mellem iris og sclera, mens det indre gennemskinnelige mønster føjer dybde og lysstyrke til iris. Det vil sige, farven på dine øjne bliver mere mættet og lyst.

Acuvue kontakt linse funktioner

- Acuvue linser er lavet af etafilcon klasse A og har en ret høj oxygentransmittans - 33%.

- Komfort. Våd pude gør objektiverne behagelige til daglig brug. Linsens overflade er ultra glat. Det betyder, at øjenlågene slet ikke mærker det og glider meget let på det. Procentdelen af ​​fugtindhold er fra otteoghalvfems til otteoghalvfems (afhængig af typen af ​​objektiv).

- UV beskyttelse - første klasse. UV-teknologi hjælper med at beskytte dine øjne mod skadelige virkninger af sollys. Dette er meget godt, fordi sygesygdommene er ti gange mere følsomme for UV-skade end hud.

- Sundhed. Daglige engangs kontaktlinser har en positiv effekt på øjnens tilstand.

Typer af Acuvue Kontaktlinser

I dag tilbyder varemærket "Johnson and Johnson" følgende typer kontaktlinser:

1. En-dagers Acuvue-linser (skift dagligt, bæreperioden - højst fireogtyve timer):

  • one-day TruEye (afvige endnu mere glat overflade)
  • en-dag MOIST (egnet til personer, der er karakteriseret ved tørre øjne, forårsaget af individuelle fysiologiske træk, arbejdets specifikationer osv.).

    2. Acuvue-linser med gentagen og lang bæreevne:

  • "Oasis" (OASYS) - kan bæres i to uger, og kontinuerligt
  • "Advance" (ADVANCE) - har et stærkere UV-filter, disse linser er egnede til rejser og ferier.

    3. Acuvue linser til patienter med astigmatisme - MOIST for ASTIGMATISM (der er to typer - en-dags og langvarig slid).

    4. Acuvue farvetone linser: naturlig glans, naturlig glans.

    5. Farvede linser Acuvue 2, som helt ændrer hornhindefarve (uigennemsigtig linse). Kan bæres kontinuerligt i en uge eller to uger, hvis du fjerner linserne om natten:

  • Opgaver (fås i en palette på syv farver: blå, grøn, grå, honning, valnød, kastanje, safir)
  • Farver Enhancers (linse paletten på denne linje består af tre farver: grøn, blå, turkis).

    Hvem er Acuvue til?

    En-dags Acuvue-linser vises til alle mennesker, der har dårlig syn. De er især relevante, hvis de er:

  • Der er ubehagelige følelser af tørre øjne, når du bærer kontaktlinser fra andre virksomheder og typer: en-dag, månedlig, kvartalsvis
  • arbejde indebærer at bruge meget tid på computeren
  • arbejde og hvile foregår ofte indendørs med tør luft
  • aktiv livsstil er foretrukket og sport er rigelige
  • Brugeren bor i en region med et varmt klima.

    Acuvue linser. anmeldelser

    Acuvue har akkumuleret et stort antal anmeldelser over linsens lange historie. Efter at have studeret dem, kan vi med tillid sige, at rækkevidden af ​​brugere er ret bred. Her er nogle eksempler:

    - personer med uregelmæssige arbejdsplaner

    - folk bruger det meste af deres tid foran computeren.

    Mange mennesker, der bruger denne optik, bemærkede følgende punkter:

  • linser mærkes ikke hele dagen, og nogle glemmer endda deres eksistens
  • de er nemme at bruge
  • uerstattelig på ferie, især i varme lande
  • Du kan ikke tage afsted om natten, bare om morgenen skal du udskifte den friske
  • efter lang slitage og langt arbejde på computeren blæser øjnene ikke.

    Et stort antal anmeldelser siger, at folk har brugt kontaktlinser af andre mærker i lang tid, og noget passer ikke til dem. F.eks. Var det faktum, at linserne hele tiden føltes i øjet, de tørrede ud, forårsaget irritation og så videre. Efter at have forsøgt på råd fra en læge Acuvue-objektiver var folk tilfredse med dem.

    Af alle de resterende anmeldelser kan følgende fordele og ulemper ved Acuvue kontaktlinser fremhæves.

    Godbidder

    1. Der er ingen følelse af sand i øjnene.
    2. Produktet mærkes absolut ikke på øjet.
    3. Linserne er elastiske og bløde.
    4. De er åndbare.
    5. De har en høj grad af beskyttelse mod ultraviolette stråler, hvilket eliminerer behovet for at bruge andre midler til beskyttelse mod UV (f.eks. Solbriller).
    6. Der er ikke behov for en løsning og en beholder til linser. Af de nødvendige værktøjer er der kun brug for pincet.
    7. Antallet af bakterier og niveauet af forurening under brug af linserne minimeres.
    8. Velegnet til personer med overfølsomme øjne.
    9. Højt farvekvalitet i farve kontaktlinser.
    10. Ideel til varme somre.
    11. Linsen fortsætter med at være funktionel og i nogen tid efter overskridelse af brugsperioden, det vil sige mere end fireogtyve timer eller to uger.
    12. En pakke med kontaktlinser varer næsten to uger (femten dage).

    mangler

    1. For dem, der kun for nylig har brugt linser, vil det være lidt svært at sætte dem på og tage af i de første par dage, da Acuvue er ret tyndt.
    2. Hvis du sammenligner dem med slidstærke linser (månedligt eller kvartalsvis), så er de ret dyre.
    3. Ved længerevarende kontinuerlig slitage er der muligvis lidt ubehag.
    4. På grund af de individuelle egenskaber ved kontaktlinseens farveområde er det måske ikke helt at dække iris.

    At bære eller ikke bære kontaktlinser Acuvue, det er op til dig. Men vi anbefaler, inden du vælger et bestemt mærke, konsultere din øjenlæge.

    Kontaktlinser ACUVUE - student anmeldelse

    Dette er min reelle anmeldelse af erfaringerne med iført linser. Læs anmeldelsen. Med et øje havde jeg altid problemer, nærsynthed var -6,5. Lægen skrev mig en recept til både linser og briller. Men de rådede til at bære linser, fordi de har flere fordele end briller. De forklarede dette ved, at linsen fanger hele øjets horisont, mens briller ikke kan prale af en sådan egenskab.

    Efter købet opstod det mest spændende spørgsmål i det øjeblik foran mig: hvordan man bærer kontaktlinser? Først købte jeg kun en pakke linser, for mig var det en hel tragedie. Jeg kunne ikke lære at bære dem og derfor kaste en masse løsning. Så snart jeg bragte linsen, nøjagtigt placeret på fingeren til øjet, begyndte jeg at blinke rasende.

    Den skyldige i handlingen var enten på øjenvipper eller på bordet. Der var et øjeblik, da jeg troede, at jeg aldrig ville kunne lære at bruge linser og altid skulle have briller. Men ugen efter ugen fungerede det bedre og bedre for mig. Snart begyndte jeg at klare denne opgave på mindre end et halvt minut.

    Mit personlige råd om, hvordan man bærer kontaktlinser. At vænne sig til linserne er ikke så svært som det kan synes. Fordi hvis du bruger dem korrekt, vil dine øjne ikke føle noget, som om de ikke er der. Det vigtigste er ikke at gnide dine øjne! Dette er det vigtigste råd, når du har linser. Generelt kan du bare nyde denne nye medicinske nyhed - som linser. Uden dem ville mit liv ikke være så lyst. Nu kan du spille sport!

    Jeg råder dig også til ikke at redde: hverken på løsningen eller på objektiverne selv. Det handler trods alt om vores eget helbred, især de øjne, der giver os mulighed for at se hele verden. Glem ikke at ændre løsningen, jo oftere jo bedre. Og glem ikke at du ikke skal bære et par dage engangslinser.

    Jeg vil dele lidt perfektion og bekvemmelighed med linser. Først og fremmest er deres mest positive funktion evnen til at føle mig komfortabel og åben. Du behøver ikke at skruppe eller konstant hæve de faldende briller. For det andet, når de spiller sport, viser de sig at være meget mere praktiske, og om sommeren vil det være nemt at bære solbriller og endda glemme dårlig syn.

    For personer, der lider af astigmatisme, opfandt de specielle linser kaldet toriske linser. De er direkte beregnet til synkorrektion. Dette er et andet stort plus, når du vælger en linse.

    Det er næsten umuligt at finde fejl i nye moderne linser. Men i første omgang var det noget deprimerende at bruge 15 minutter på deres fjernelse. En måned senere blev det en engangsaftale for mig. Glem ikke, at linserne stadig er fremmedlegemer i vores øjne, som skal overvåges og passes for ikke at afhente en anden infektion. Jeg fortæller dig en historie, der skete for mig, da jeg havde linser i lang tid. Når jeg har købt en anden pakke (for min ret store minus), kunne jeg ikke vente med at prøve dem.

    Om morgenen klædte han og gik til universitetet. Selv på det første par følte jeg en ubeskrivelig følelse af en "forstyrrende" linse, som om en film havde viklet rundt over overfladen af ​​øjet, som hvert øjeblik pressede øjet mere og mere. Jeg ved ikke, hvordan jeg tilbragte hele dagen i dem, men da jeg kom hjem tog jeg det med ubeskrivelig glæde og smed linsen ind i løsningen.

    Den næste dag forsøgte jeg at bære den igen, men følte ubehag, jeg tog det straks af. Efter at have undersøgt linsen fandt jeg ikke nogen fejl, men jeg måtte sige farvel til det. Herfra kan du gøre en simpel konklusion - nogle gange kommer linserne på tværs af fejl!

    Mine første kontaktlinser var ACUVUE-objektiver. Deres fordel er beskyttelse mod ultraviolette stråler, jeg behøver nu ikke at tænke på farerne ved udsættelse for solen. Disse linser er også lavet af et specielt materiale, som bidrager til iltstrømmen. Selv med dårlig syn kan du altid skelne og ikke miste linserne, da de har en lyseblå farve, men dette påvirker ikke min vision.

    Jeg har aldrig følt smerter i mine øjne (bortset fra tilfælde af defekte linser) eller nogen form for besvær, jeg er helt tilfreds med mine linser.

    Tilbagemelding på pigens kontaktlinse

    Kontaktlinser er en vidunderlig opfindelse, der gør det muligt for myopiske mennesker at se på verden anderledes. Jeg begyndte at have linser mere end ti år siden i en alder af 14 år. Det var mit bevidste valg, på det tidspunkt skyldtes det mine komplekser vedrørende punkter. Jeg ville ikke have briller på grund af hvad der syntes mig et ikke-æstetisk udseende. Også, briller er ubehagelige at bære, når du spiller sport og mens du svømmer. Derudover har briller en tendens til at fordreje den omgivende virkelighed. Brugslinser giver dig mulighed for at få et fuldt overblik. Når du briller med jævne mellemrum tåge på glas, med linser opstår der aldrig sådanne problemer.

    Brug af kontaktlinser er meget behagelig. Det vigtigste er at lære at bruge kontaktlinser. Når du vælger en linse for første gang, bliver du nødvendigvis lært at have kontaktlinser korrekt. Selvfølgelig er det for første gang meget svært at sætte linserne selv på, men for andet eller tredje gang bliver det en meget nem procedure, der kun tager få sekunder.

    Objektiverne kræver ikke særlig pleje. En person er meget hurtigt vant til at bære dem dagligt. Du skal bruge linser, før du anvender makeup på øjnene. En øjenlæge vil forklare detaljeret, hvordan man bærer kontaktlinser. Med oplevelsen af ​​iført kommer tillid og brugervenlighed.

    Der er mange fordele ved kontaktlinser. Disse omfatter følgende:

  • Hvis nærsynthed på øjnene er anderledes, kan du afhente de egnede linser, de justerer visionen.
  • Ved brug af linsen forstyrrer ikke fælgbrillerne, og blokerer ikke anmeldelsen.
  • De kan bæres under sport og svømning.
  • De tåger ikke op i koldt vejr.
  • Muligt valg af linser, der ændrer øjenfarve
  • Æstetisk faktor mv

    Kontaktlinser har også deres ulemper:

  • Linserne er fremmedlegemer, derfor kræver de særlig opmærksomhed.
  • Opbevaring og pleje af linser er vanskeligere end briller.
  • Ved brug af linser bør du regelmæssigt undersøges af en læge.
  • Prisen på kontaktlinser er betydeligt højere end for briller. Fordi briller er nok til at købe en gang, og de tjener lang tid. Objektiver har kort levetid.

    Objektiver kan ikke bruges af personer, der lider af konjunktivit og keratitis. Og også i udeladelse af øjenlåg, geriatrisk sygdom og hiv.

    Ved hver fjernelse af linserne skal de vaskes med en særlig løsning. Linsebeholderen skal fyldes til randen med en opløsning, før linserne er placeret der.

    Brug ikke linser til forkølelse og influenza, for sygdomstiden skal de udskiftes med briller. Under allergier må du heller ikke bruge kontaktlinser. Hvis linsen er alvorligt gnides øjet, bør du konsultere en læge. Sove i linser anbefales ikke, især i hydrogel. Da øjnene ikke har nok ilt. For dem, der bærer linser i lang tid og regelmæssigt sover i dem, skal du bruge gelobjektiver, der giver ilt.

    Jeg har brugt de samme linser i flere år nu - 1 Day Acuvue Trueye. Disse er de mest egnede kontaktlinser til mig. De er lavet af silikone-hydrogel, hvilket gør dem næsten usynlige, når de bæres. De er meget tynde og fleksible, de er nemme at bære, de fælder ikke ilt. Øjnene, selvom de bliver slidt hele dagen, må ikke blive røde eller tørre.

    Det er en dags linser, derfor er det meget lettere at passe på dem. De kræver ikke daglig vask og desinfektion. En øjenlæge fortalte mig, at du kunne bruge et par i to til tre dage.

    Disse linser beskytter øjnene mod ultraviolet stråling. De indeholder en fugtighedsbevarende komponent, som giver langsom brug af linser.

    Jeg ønsker at forlade min rigtige feedback på kontaktlinser til dem, der endnu ikke har besluttet at bruge dem eller er i stand til at vælge de ideelle kontaktlinser for sig selv.

    Udgivet: 04/02/2015 kl. 11:51

    Yaroslava Konovalova (Moskva tid)
    Kontaktlinser

    Lyubov Fedotova
    mine øjne er stadig ikke vant til mig, jeg valgte ACUVUE OASYS med HYDRACLEAR PLUS, en måned med at bære en faq i en anden by, du vil ikke gå? kan bedre gøre operationen og ikke lide. Eller få en normal økologisk kontrol

    Alexander Filippov
    Har du tjekket din nærsyn? Det er fremsynet? Måske nærsynethed og hyperopi på samme tid. I denne situation er det fornuftigt at kontrollere sigtet igen for både afstand og nærhed. Måske for nær har du brug for en anden.

    Forudsat rådgivning via telefon.
    Med venlig hilsen Din advokat, Krause Yuri

    Svar bedømmelse: Bedste svar

    Valeria Gromova (Moskva)
    Hvilke kontaktlinser bruger du?

    Lyubov Fedotova
    Akuju Oasis. Øjne er problematiske, men det er de eneste der passer.

    Alexander Filippov
    For mig - dette er et øje af øjnene. Jeg havde tid nok - de hældte sans for sand i mine øjne, og så kunne jeg ikke tage det ud i lang tid. Min kone køber PureVision Infinity (operation 9-12 måneder) og blåfarvet Elite-Color.

    Forudsat rådgivning via telefon.
    Med venlig hilsen Din advokat, Krause Yuri

    Svar bedømmelse: Bedste svar

    Amelia Petrova (Moskva tid)
    Har brug for råd om kontaktlinser!

    Lyubov Fedotova
    Hej irina Har du Acuvue Oasys til Astigmatism-objektiver?

    Alexander Filippov
    Gå til tandlægen, han vil se om noget fortæller eller ændrer dem. Besøg øjenlægen, han vil afhente linserne til dig. Og brug dem ikke mere, det ser ud til, at de ikke er af høj kvalitet. Jeg har astigmatisme. briller astigmatik. linser Jeg bærer almindelig hajer oase.

    Forudsat rådgivning via telefon.
    Med venlig hilsen Din advokat, Krause Yuri

    Svar bedømmelse: Bedste svar

    Evangelina Nikolaeva (Moskva tid)
    valg af kontaktlinser

    Lyubov Fedotova
    Jeg bruger Acuvue Oasys i to uger, jeg har også en krumning på 8,6. Jeg tager 8,4 - perfekt. når jeg tog 8,8 knap nok i øjet = som regel er min løsning mere end 3 måneder gammel og ikke værd den - den ender, fordi hver dag er det nødvendigt at ændre det. A.

    Alexander Filippov
    Krumningsradius er bedre at tage mindre end mere, hvis det blev 8,6, er det bedre at tage 8,4. fordi 8.8 vil flyde Hvis du ikke kender din basekrumning, skal du købe noget. De er ikke så forskellige. Løsning Prøv den ekstra halv en måned.

    Forudsat rådgivning via telefon.
    Med venlig hilsen Din advokat, Krause Yuri

    Svar bedømmelse: Bedste svar

    Rostislav Bogdanov (Moskva tid)
    Går i slutningen af ​​marts for at købe kontaktlinser, hvilket er bedre (fordele / ulemper?)

    Lyubov Fedotova
    Først og fremmest er procentdelen af ​​deres fugtighed vigtig, dvs. jo større procentdelen (f.eks. 70 eller 90), jo mere sikker og mere behagelig de er, er den eneste ulempe, at disse forringes hurtigere på grund af, at linsernes porer bliver tilstoppet med protein. For første gang.

    Alexander Filippov
    Jeg anbefaler ikke mit syn meget. Jeg havde det lang tid, jeg betalte mange penge. Konstant gnides øjne, rive. Da de prøvede på, faldt de noget tilsyneladende beroligende. Jeg kunne virkelig godt lide det, og da jeg begyndte at bære det var permanent.

    Forudsat rådgivning via telefon.
    Med venlig hilsen Din advokat, Krause Yuri

    Svar bedømmelse: Bedste svar

    Kontaktlinser af Acuvie Oasis Anmeldelser

    Men jeg besluttede mig ikke for at stoppe og prøve linser med udskiftning efter 2 uger. Jeg valgte Acuvue Oasys med Hydraclear linser.

    Anmeldelse anbefalet: 84 Anmeldelsesdato: 2016-01-21

    Fordele: Mange hvor de sælges, høj kvalitet, holdbar, gør et godt stykke arbejde med deres direkte opgave Ulemper: De tørrer deres øjne hurtigt Jeg har brugt kontaktlinser i meget lang tid, omkring 17 år. Det er på tide at tænke på synkorrektion, men jeg beslutter for øjeblikket at bruge linser Acuvue Oasys med Hydraclear Plus. Solgte linser her i dette.

    Anmeldelse anbefales: 6 Anmeldelsesdato: 2011-11-22

    Fordele: bekvemmelighed, føler ikke ubehag, passerer godt ilt. øjne ikke belastning Minusser: ikke opdaget I sommer besluttede jeg at købe mig en linse. Fordi jeg er flov over briller, og uden dem kunne jeg ikke længere se meget. De valgte mig to producenter at vælge imellem, men jeg slog mig på Acuvue Oasys.

    Anmeldelse anbefaler: 6 Anmeldelsesdato: 2013-09-22

    Plusser: Komfortabelt, vådt, slidt i lang tid Minusser: Linsen er ikke tydeligt synlig i løsningen. Disse linser blev anbefalet til mig af en øjenlæge, da jeg først kom til linserne.

    Min glæde kendte ingen grænser! Siden da fjerner jeg dem ikke. Jeg forsøgte flere mærker, alle blev afhentet af læger, men jeg var ikke så behagelig i dem som Johnson Johnson Acuvue OASYS med HYDRACLEAR.

    Hej kære læsere! Jeg vil gerne dele med dig fremragende linserACUVUE OASYS med Hydroclear fra mærket Johnson Johnson. Jeg har brugt disse linser i mere end et år, men jeg kom ikke til dem med det samme. Indledningsvis brugte linser af forskellige mærker i en periode på et år, seks måneder, 3 måneder.

    Hilsner! Der var en tid, hvor jeg bar Maxim og tjente erosion. Så var der en pause i iført, jeg har allerede brugt disse linser i et halvt år (2 ugers varighed). Nu bruger jeg Acuvue OASYS fra Johnson Johnson og meget tilfreds med resultatet.

    Hej. Jeg vil gerne dele min LONG-TERM erfaring i iført kontaktlinser.

    Myopi - 1, 75 - ikke det værste syn. Du kender ikke altid venner, du forlader ikke på din egen minibus. ordet er okay.

    Hej Jeg vil gerne dele min mening om linserne "Acuvue". Da jeg ikke har meget at sammenligne med noget, deler jeg kun mine indtryk. Jeg vil straks bemærke, at før jeg begyndte at bære linser, havde jeg langsomt briller, og mit syn blev konstant forværret, men siden jeg har linser, har mit syn været stabilt...

    Hej alle Jeg bruger kontaktlinser siden 2004. Allerede 10 år. Nemlig er disse linser omkring fem og et halvt år gammel. I princippet er det normalt for en sådan pris. Hvert objektiv er i opløsning i en sådan blister. Men nogle gange måtte jeg håndtere en sådan situation: Jeg har linser i omkring en uge og...

    Igen prøvede linserne, og helt omskrive min anmeldelse! LENSER godt! Fordele: 1) Intet problem dressing, et par sekunder og alle!

    Acuvue oasys - anmeldelser

    Jeg har brugt briller i et stykke tid. I betragtning af det faktum, at jeg er tredive år gammel, og jeg sætter mine briller på femten, viser det sig allerede halvdelen af ​​livet. Mit syn blev forringet på et tidspunkt, da jeg voksede op, da jeg var teenager, og mit øjehul ikke havde tid til at danne. Selvfølgelig var det i første omgang endog meget smukt, og jeg fik ikke en masse ulejlighed med briller. Men da jeg begyndte at vokse op, begyndte mine briller at forhindre alt.

    I min ungdom ønskede jeg at se attraktivt ud, men briller skubbet folk rundt. Selvom min mor og jeg kun købte dyre rammer og så på mode. Det er nu blandt ungdommen, at hipsters opfattes som usædvanlige mennesker og meget hyggelige mennesker, men før det var alt andet. Jeg var nødt til at lytte til fornærmelser på min adresse og bare for at tage billeder, måtte jeg tage dem af. Jeg er forfærdeligt kompleksovala om dette.

    Jeg købte BaushLomb Soflens 59 linser, da de bedømmer anmeldelserne til en nybegynder, de er de mest egnede, jeg bærer to dage, men der er lidt ubehag med dem. Det er forståeligt, da øjnene vænner sig til linserne, brugte først linser for to år siden, men der var rødme af øjnene og som følge heraf Jeg nægtede dem, og her igen besluttede jeg at give linserne en ny chance. I apoteket blev jeg fortalt, at valget mellem mærker er stort og alt andet, jeg vil prøve Acuvue Oasys, det lader til, at disse linser fugtiger øjnene. Har nogen forsøgt at betale for meget, eller er det bedre at købe noget billigere i starten?

    Jeg kan ikke huske hvilket mærke jeg bærer, der er ingen krukke til rådighed, men der bør absolut ikke være noget ubehag. selv første gang jeg bar alt var ok. Jeg blev anbefalet for første gang i de første dage at bruge dråber, noget som en naturlig tåre. eller sådan kaldes der noget.

    Jeg ville rådføre mig med en øjenlæge: måske er tiden kommet for at rette op på visionen?

    Indlægget er blevet redigeretTulip: 04/30/2014 20:59

    By: county town N

    Sendt den 04/30/2014 21:20 Jeg fortalte for nylig med min søster om dette emne. Og jeg siger, at jeg af en eller anden grund ikke kan lide Oases nu. Og hun siger, at de er silikonehydrogel, fordi de er tungere for øjet end almindelig hydrogel.

    Nu køber jeg stadig Oases, tilsyneladende gør alle de samme øjne ondt. Nå, jeg råder også alle til at ændre løsningen oftere end ikke for at spare på det.

    Snart vil jeg prøve en dag og skrive om dem.

    Sendt den 11/02/2014 00:24 Jeg besluttede at prøve Acuvue Oasys linser og bestilte den på.sdkl.ru. Leveres ret hurtigt. Jeg bærer anden uge og virkelig kan lide det. Intet ubehag, men tværtimod føler jeg mig godt tilpas, og min vision er kun i retning af forbedring.

    Sendt 05/11/2014 10:57 Min mand plejede at bære disse linser.

    Jeg føler dem ikke i mine øjne (nogle gange glemmer jeg hvad der er i linserne), øjnene tørrer ikke ud, billedet er klart, selvom belysningen ikke er lys. Og bag deres hjul føler jeg mig også meget behageligt.

    Og jeg kan ikke lide udvidede iført linser. For at være ærlig, jeg er stadig bedre i en dags vil gå. Og den måde Biotrue (en-dag) nærmede mig, ingen linser passede mig så meget. De er meget komfortable i deres øjne, de opretholder den naturlige fugtighed i øjnene hele dagen, så tørre øjne handler ikke om mig og ikke om mine linser.

    Og hvorfor 2 uger præcis? Jeg, som Larissa, bruger Pure Vision 2 HD, de passer mig også, du kan bære dem i 30 dage, hvis øjnene er meget følsomme, kan du ændre dem tidligere eller bruge flere dråber. I gennemsnitlige dage 25-27 bærer nogle linser.

    Tegneserie ser op. Cashback - cash4brands.ru. Lake Bolshaya Yarovoye, A.

    TuTuxru forbruger anmeldelser

    Kontakt Acuvue Kontaktlinser

    Feedback på Acuvue kontaktlinser. Læs om fordele og ulemper.

    Jeg købte først linser i foråret 2008. Jeg var nødt til at opgive den konstante brug af briller, da de blandede sig i regelmæssig motion. Jeg fortsætter med at skifte glas og linser, men jeg foretrækker normalt den anden. Trods det faktum, at både brillerne og kontaktlinserne valgte lægen for mig efter min vision, får linserne mig til at føle sig meget mere behagelig. Efter at have klædt dem for første gang var jeg overrasket over, hvordan ikke verden omkring mig var så hård op til dette punkt. Min lykke havde simpelthen ingen grænser!

    Ikke for ingenting, at selv stjerner har linser, læs mere detaljeret i artiklen:

    Før jeg købte mine første linser, forklarede lægen og viste mig om en halv time hvordan man satte dem på. Først var det meget svært for mig at gøre dette, på trods af at alting i lægen modtog alting for første gang. Nogle gange måtte man stå op om morgenen i en time - en halv time tidligere. Men jeg led kun en måned. Nu tager denne procedure mig omkring 30 sekunder.

    Objektiver er desværre måske ikke alle. Min kæreste forsøgte i lang tid at skifte fra briller til linser, men hun oplevede altid meget stort ubehag, og lægerne kunne ikke gøre noget ved det. Hun kunne ikke forstå, hvordan man bære kontaktlinser. Og jeg blev vant til dem meget hurtigt, og efter en uge følte jeg mig slet ikke for mine øjne, bortset fra de øjeblikke, hvor noget kom ind i øjet (støv, cilia, smuldret mascara), eller når det blev brugt i lang tid (linserne startede som om at eksfolieres fra øjet uafhængigt). Jeg tror, ​​at det vigtigste er et stort ønske, et incitament, fordi hvis du virkelig vil have linser, kan du gøre det. Så det var i mit tilfælde - du vil ikke spille basketball med briller.

    Fordele ved kontaktlinser Acuvue

    Jeg fandt mange fordele ved kontaktlinser:

    1) Jeg havde astigmatisme i lang tid, og linserne hjalp mig til at justere mit syn.

    2) de forstyrrer ikke sport, danser, aktivt slapper af og ser film i 3D

    3) Briller er meget begrænsede synsfelt - kanthinder

    4) Billederne er ikke længere fyldt med højdepunkter på brillerne, øjnene ser naturligt ud, deres linser forvrider ikke

    5) linser hjalp mig til at være blåøjede, brune øjne, grønne øjne og blå øjne - skiftede billedet, ændrede øjnens farve.

    Ulemper ved kontaktlinser acuvue

    Der er dog også ulemper ved kontakt med linser. Den største ulempe er, at iført dem hele dagen lang er ubelejligt og ikke anbefalet - øjnene bliver trætte, rødme, der er ubehag.

    Objektiver, i modsætning til briller, kræver mere grundig og dyre pleje. Det er nok at tørre brillerne med et serviet og sætte dem i en sag, men for linserne skal du købe en container, en løsning, der skal opdateres regelmæssigt. Nogle kan have brug for et kompakt rejsesæt. Priserne på linser er varierede, men i betragtning af at jeg skifter linser en gang hver anden uge, og jeg har de samme briller i flere år, så er linserne dyre.

    Hvordan man skal bære?

    Sådan bærer du kontaktlinser. og hvad man skal købe - alle vælger. Det afhænger af personens livsstil. Jeg begraver altid øjendråber, der lindrer træthed og rødme. Jeg forsøger at fjerne linserne, så snart jeg kommer hjem, sætter på make-up først efter jeg har sat dem på og ikke omvendt.

    Der er altid en beholder med en løsning i min pung, så jeg kan tage kontaktlinser til enhver tid, eller bare rense dem.

    Personlig oplevelse

    Min erfaring med linser - 7 år. Jeg prøvede linserne fra forskellige virksomheder, med forskellig varighed af slid (i tre måneder, en måned, to uger, dagligt), farvet og gennemsigtigt. Jeg valgte Acuvue efter mit valg, og foretrak Acuvue Oasys to-ugers linser med en radius på 8,4 og en diameter på 14,0.

    Objektiver skal ændres hver anden uge, hvilket ikke tillader dem at ødelægge i forvejen, som det er tilfældet med de månedlige modeller af samme firma eller modeller af firmaerne Freshlook og Neocosmo. Denne model er glad for at disse linser trækker vejret godt, holder fugt og sidder komfortabelt foran vores øjne. Linserne har et UV-filter, hvilket er godt.

    Den gennemsnitlige pris pr. Pakke i vores by er fra 900 til 1100 rubler. Jeg plejede at købe i optik, så skiftede jeg til en elektronisk butik, og nu er jeg vendt tilbage til optik (kun fordi det er praktisk for mig geografisk). Hun bemærkede ikke nogen forskel, bortset fra at priserne i optik kan være lidt højere. Jeg håber, at min rigtige anmeldelse vil hjælpe nogen med et valg.

    Anmeldelser af kontaktlinser Acuvue OASYS

    5 - 0

    4 - 0

    3 - 0

    2 - 0

    1 - 0

    • Meget behagelig i hverdagen
    • Jeg kan arbejde på en computer i lang tid
    • de trækker vejret
    • godt selskab
    • prisen
    • kun i tre uger

    Dette er mine allerførste linser, som jeg generelt mødte. Før de havde briller, der ikke var meget komfortable, især med temperaturfald. Konstant måtte frost, hvis jeg gik ind i transporten for at fjerne og tørre, og så mistede de og intet var synligt. Mindst mange mennesker modvirket mig fra linserne, sagde at øjnene tørrede osv., Men jeg var fast besluttet på at skifte til dem ved at købe Acuvue Oasys i optikssalonen.

    Jeg tog dem op, lærte dem at bruge, og siden da har jeg ikke adskilt dem i flere år. De første dage jeg følte linserne, og de interfererede selv med mig, men så blev jeg vant til det. Der er 6 linser i blisterpakninger i en pakke, og de er i en særlig saltopløsning.

    De indeholder fugt med 38%, det vil sige, som mange øjne tror, ​​ikke alle linser tørres. De er komfortable, de forårsager ikke irritation og ubehag, jeg kan gå i dem i mere end 12 timer. Det er synd, at de er designet til kun tre uger hver dagligt slid.

    Acuvue /

    kontakt i en måned, to uger - disse er linser designet til langvarig brug. De kræver regelmæssig vedligeholdelse, men fordelene ved sådanne linser i deres langsigtede brug er ubestridelige.

    Vores liv er fyldt med glædelige vidunderlige øjeblikke! Og for at nyde dem er meget pænere i komfortable kontaktlinser, som slet ikke mærkes, når de bærer.

    Slidstærke kontaktlinser eller to ugers linser fra ACUVUE ® giver dig komfort og fremragende syn. Kontakt en øjenlæge på et optisk produktsalon og test kontaktlinser ACUVUE ® OASYS ® med HYDRACLEAR ® PLUS.

    Hvem er ACUVUE ® OASYS ® egnet til?

    ACUVUE ® OASYS ® to ugers kontaktlinser er bedst til dig, hvis du:

    • Ønsker du at føle kontaktlinser på øjnene?
    • bruge meget tid bag computerskærmen;
    • ofte placeret i airconditionerede og opvarmede værelser.
    Hvilke problemer vil hjælpe med at håndtere ACUVUE ® OASYS ®

    To ugers kontaktlinser ACUVUE ® OASYS ® er egnet til at korrigere følgende lidelser:

    • nærsynethed (nærsynethed)
    • hyperopi (hyperopi).
    Hvorfor er de værd at prøve

    To ugers kontaktlinser ACUVUE ® OASYS ® har følgende fordele:

    • manglende følelse foran dine øjne 1 (under langvarig brug, glemmer 8 ud af 10 personer dem);
    • komfort, når du arbejder på en computer eller ser fjernsyn
    • komfort når du bor i værelser med meget tør luft;
    • hjælp til tørre og trætte øjne, når du bærer andre modeller;
    • fremragende oxygenpermeabilitet 2 til øjenhygiejne
    • høj UV beskyttelse 3.
    teknologi

    Takket være HYDRACLEAR ® PLUS 4-teknologien er to ugers kontaktlinser maksimalt fugtige og glatte, hvilket giver en følelse af total fravær på øjnene. ACUVUE ® OASYS ® er lavet af silikonehydrogelstof Senofilcon A, der passer perfekt til ilt, sammenlignet med modeller af langvarigt slitage (op til en måned) fra en konventionel hydrogel, som giver dig mulighed for at bevare øjenhelsen.

    UV-filter 2 er i stand til at forsinke UV-B-stråler (mere end 99%) og UV-A-stråler (mere end 95%).

    Sådan bruges ACUVUE ® OASYS ®

    ACUVUE ® OASYS ® er designet til daglig brug, og udskiftningen med et nyt par udføres to gange om måneden (dvs. hver anden uge). På anbefaling af en øjenlæge er det muligt at fortsætte med op til 6 nætter / 7 dage.

    Prøv nu ACUVUE ® OASYS ®!

    Du kan nemt opleve alle fordelene ved at bære ACUVUE ® OASYS ® kontaktlinser.

    Kontakt en øjenlæge i optikssalonen, hør en høring, og lægen vælger to uger kontaktlinser ACUVUE ®.

    Du kan lære mere om produkterne fra hotline-specialisterne ved at ringe 8-800-100-03-09 (i Rusland - opkaldet er gratis).

    1 Ifølge upublicerede data fra Johnson. Johnson (2007).

    2 ACUVUE ® OASYS ® kan forsinke UV-B-stråler (mere end 99%) og UV-stråler (mere end 95%). ACUVUE ® OASYS ® lukker øjnene, og området nær øjnene er ikke helt, og kan derfor ikke erstatte solbriller med UV-filter.

    3 Høj gennemtrængelighed for ilt i sammenligning med modeller, der er lavet af konventionel hydrogel og er designet til at blive brugt i en måned eller mere.

    4 HYDRACLEAR ® PLUS - Johnsons patenterede teknologi Johnson Vision Care, der tillader brugen af ​​en større mængde fugtgivende komponent i materialer. På grund af hvilke kontaktlinser er mere fugtige og glatte, må det ikke forårsage tørre øjne.

    Anmeldelser af Acuvue OASYS med Hydraclear Plus (6 linser)

    tilgængelighed, solgt overalt

    kvaliteten er god (se anmeldelse)

    Desværre er der få konkurrenter, og generelt er disse de bedste i luftgennemtrængelighed

    det er umuligt at falde i søvn med dem, skibe briste

    1 gang kom på tværs af et ægteskab, men det er i flere år, så det vil gå
    bære klogt, jo mindre jo bedre)

    Ideel brug på gaden og i brillerne.

    Ellers bliver øjnene trætte, visionen forværres (jeg bekræfter ikke, men det forekommer på grund af linserne)

    Du skal også vælge løsningen korrekt og overraskende for hver person, han har sit eget eksperiment. Den rigtige løsning gør fugterne rent faktisk fugtige.

    Skønhedslinser 1Day Acuvue Definer anmeldelse og foto.

    Venner, dem der følger mig på Instagram har sikkert allerede set, at jeg for nylig var ved præsentationen af ​​nye usædvanlige kontaktlinser med skønhedseffekten 1Day Acuvue Define *.

    Det er sjovt, at jeg lige har købt mig 1-Day Acuvue TruEye-objektiver dagen før, de en-dagslinser, jeg hentede på JohnsonJonhson's Vision Care Institute.

    Jeg blev derefter givet en bestand af 1-Day Acuvue TruEye i tre måneder. I tre måneder blev jeg meget gennemsyret med en dags linser (jeg brugte to uger før). Alligevel er det meget, meget, meget mere hygiejnisk og behageligt at bære nye linser hver dag. Der er ikke disse få dage, når linsens brugstid ophører, og de er ikke længere så behagelige. Her igen, og hver dag et nyt par. Og med de gamle behøver ikke at vaske af rester af makeup. Og hvis noget kommer i øjet om dagen, kan du altid bære et ekstra par i en kosmetikpose og ændre det til enhver tid. Generelt fordi Jeg bærer linser konstant og i mange år, nu tænker jeg selv - som jeg ikke fik til det tidligere af økonomiske årsager. Det er stadig ikke den slags besparelser, der er tilstrækkelige.

    Selvom jeg må sige, da det var på tide at bestille linserne, indså jeg, at kontorspecialisterne var snedige og sagde, at en dags linser ikke er meget dyrere end to ugers linser. Det er ikke, de er meget dyrere, omkring tre gange. Selvom vi mener, at der ikke er behov for beholdere og løsninger til dagslinser, er det det samme. Men stadig vil jeg ikke have andre nu.

    Så det kostede mig at købe en pakke i tre måneder, som jeg blev kaldt til præsentationen af ​​et nyt produkt - skønhedslinser. Generelt havde jeg vidst om den kommende lancering før, jeg syntes bare ikke, at dette emne ville interessere mig så meget.

    Jeg ville aldrig ændre øjnens farve, da jeg så forstørrelsesfarver eller farvede linser før, kunne jeg ikke lide det.

    Men jeg kan stadig lide linserne, så jeg besluttede at skrive dette indlæg med al information. Fordi jeg forventer, at nogle, der ser på billeder i indlæg med makeup, vil se nogle ændringer, og for ikke at reagere igen hver gang, skriver jeg posten straks, varmt på hæle, hovedsagelig med al information.

    Så, 1Du Acuvue Definer nye skønhedslinser. I lang tid tænkte de på, hvordan man ringede til dem, fordi de ikke tilhørte farve dem, og så de kom op med. Alt er selvfølgelig forståeligt, men jeg er altid imod at skrive engelske ord i tilfælde, hvor de kan oversættes perfekt på en million måder.

    To typer linser 1Day Acuvue Definer Natural Shine (natural sparkle) med blåt mønster og 1Day Acuvue Definer Natural shine (natural shimmer) med brun og disse er ikke forskellige farver til forskellige øjenfarver. Begge typer er universelle og passer til enhver farve, det eneste spørgsmål er hvilket udseende du kan lide mere.

    Selvom jeg i de mørkeste øjne må sige, kan effekten af ​​en naturlig gnistre være meget lidt mærkbar og omvendt i de klareste øjne kan en naturlig glimmer være for mærkbar på grund af den mørke kant.

    Så du kan straks forstå, hvordan linserne ser ud:

    Og fordi de ikke er helt farvede, kan de ikke kaldes farvede, i virkeligheden ændrer de ikke øjets farve.

    Præsentationen talte også om undersøgelsen af ​​skønhedens opfattelse. Selvfølgelig anser de fleste deres øjne for den mest "vigtige" del af deres ansigt. Udover at bruge tests fandt vi ud af, at den subjektive opfattelse af skønhed er påvirket af farvekontrast mellem limbalancen (mørk omrids omkring øjenets iris) og øjets hvide.

    Det er sandt helt uforståeligt for mig, hvorfor mærket præsenterer et så interessant produkt som "skabt af kvinder for kvinder" og med tilsvarende reklame. Jeg er sikker på, at mange mænd, der bærer linser, også gerne vil se bedre ud og vil ikke have noget imod, hvis deres øjne ser lysere ud. Men sådan en annonce forvirrer dem.

    Så linserne er malet omkring kanterne - et mørkere område af limbanden og lidt af et mønster, der ligner de naturlige "mønstre" på iris.

    Pigmentet i linsen er placeret indeni og berører ikke øjnene. Og de påvirker ikke visionen. alt pigment væk fra eleverne. Generelt svarer materialerne og egenskaberne ved 1Day Acuvue Define til 1Day Acuvue Moist.

    De kan bæres hver dag.

    Producenter selv selvfølgelig regner med det, dømme efter frigivelsen. Men jeg vil ikke "sætte mig" så meget til at bære kun disse linser.

    Selvfølgelig har de en rigtig smuk ekstern effekt, og samtidig er det virkelig helt naturligt - det gør det unikt. Det bevarer sin øjenfarve, men linsen gør det samme som god makeup - det opdateres, gør øjnene lysere. Alt dette er virkelig sandt!

    Det eneste der forvirrer er, at på den ene side, ja, vi vil se bedre ud og få det.

    På den anden side sin egen skønhed i øjnene, som om afskrives. Vi kender alle denne effekt af makeup - da uden at ansigtet allerede virker "nøgent" og helt udtrykløst. Og hvis det ikke er et par uger på ferie, synes det ikke længere. Eller med en naturlig hårfarve, som du vokser, og det virker "grå", og så indser du, at det er en smuk blond.

    Det samme med linserne, tager dem af og som om "ingen øjne". Jeg kan ikke lide det.

    Men selvfølgelig kan jeg godt lide, at i disse linser ser de røde trætte øjne slet ikke ud over det. Og øjnene er ikke "tabte", selv på afstand eller i stærkt lys. Men ser ikke helt rigtig unaturligt ud. For eksempel var jeg for nylig i et velkendt firma, der var mange mennesker - ingen spurgte mig om mine øjne. Selvom Moore bemærkede linserne i mørket og fra en temmelig lang afstand. Men Moore er en skønhed maniac og hun vidste, at jeg prøvede nye linser).

    Hvad angår komfort. Jeg har brugt linser i så mange år, at det naturligvis ikke mærkes for mig, ligesom de fleste af de øvrige, men her har jeg ingen særlig følsomhed.

    Jeg bemærkede ikke noget usædvanligt ubehag i løbet af dagen heller (men jeg bærer ikke disse linser i så lang tid, hvis noget ændrer sig, fortæller jeg dig, men nu tror jeg ikke). Tværtimod, da jeg var syg, følte jeg Acuvue Define mere behagelig end 1-dag Acuvue TruEye.

    Dette er det eneste, måske særligt irriterende øjeblik, uventet og usædvanligt for mig - de er fuldstændig ubehagelige dressing! For første gang kommer jeg på tværs af dette, jeg kan bruge linser i hundrede år selv i mørket og uden et spejl. Og her, mens jeg kler, vasker jeg al øjencreme med tårer for mig selv! Nu begynder jeg at vænne mig til det, men det er min første gang om hundrede år.

    Disse linser er primært til synkorrektion, der er ingen dioptere, der har en effekt på -0,50 til -9,00 dioptere (trin 0,50)

    Basekurvaturen er 8,5 mm, diameter - 14,2 mm.

    I pakken med 30 stk.

    Dvs. ikke alle vil være i stand til at samle dem op, hvis du har nogle mere sjældne størrelser eller diameter på en linse, så nej. Jeg tror jeg valgte nogle af de mest populære muligheder.

    Til salg linser er allerede begyndt at blive vist i optik saloner og online butikker.

    Omkostninger 1Day Acuvue Define vil være omkring 1500, det samme priskategori som 1-Day Acuvue TruEye.

    Nå, nu billedet. Måske ville det være mere logisk at lave et "før-efter" billede i et perspektiv og med eller uden en makeup. Men jeg indså, at ved at komplicere opgaven med det, udsætter jeg og udsætter publikationen - jeg kan ikke være klar til at lave disse fotos i yderligere hundrede år.

    Så viser billeder, som du allerede kunne se. Men her kan du kun flytte opmærksomheden til øjnene. Og selvfølgelig, for at forstørre billedet er det direkte meget ønskeligt.

    Så mine øjne er i klare linser.

    Øjne i 1Du Acuvue Definer linser Naturlig glans (naturlig glimmer) med brunt mønster:

    (bemærk kontrasten mellem proteinet og iris ved kanterne)

    Øjne ser lidt mørkere ud og lidt mere.

    Øjne i linser 1Du Acuvue Definer Naturlig glans (naturlig glimmer) med et blåt mønster

    Denne grå kant tilføjer næsten ikke kontrast til protein, kun størrelsen øges og tilføjer interessante grønlige toner til blandingen af ​​det blå mønster og min øjenfarve.

    Nå venner, nu udover det sædvanlige valg af duft for dagen, sminke af tøj og smykker, tænker jeg stadig på, hvilke slags linser der skal bæres på mig). Jeg kan godt lide at skifte dem, som makeup. Jeg ønsker ikke at bære kun skønhedslinser. Jeg vil forlade dem for nu som en ekstra mulighed - at gå et sted eller et billede med lidt lysere make-up. De giver virkelig mere lysstyrke og ekspressivitet til billedet, mens det er svært at se, hvad der præcist er.

    Hvordan kan du lide disse linser? Vil du bære det?

    For os så langt kan denne "dekoration" virke underlig. Og i Asien synes det allerede uden sådan en ting. I det mindste på youtube bare gå ikke - alle jeg ser på synes at være iført forstørrelseslinser, de er virkelig meget mindre naturlige i løbet. Men 1Day Acuvue Define blev først lanceret i Asien, de siger, at de har en stor succes der (jeg ville blive overrasket, hvis nogen sagde anderledes på præsentationen).